Birkestuen v. Herthadalen

Lejre

20-60 pers.

Send forespørgsel

Birkestuen ved Herthadalen

Du finder Herthadalen i Sjællands første Nationalpark ”Skjoldungernes Lands”. Herthadalen er et meget smukt sted i naturskønne omgivelser, som bare skaber en helt utrolig dejlig stemning. I disse fantastiske omgivelser har du mulighed for at afholde bryllup, konfirmation, barnedåb eller måske et firmaarrangement – uanset hvad du skal holde, så er Herthadalen bare et helt igennem unikt sted.

Birkestuen ved Herthadalen er et af deres lokaler. Det er et lyst lokale, som er en del af hovedhuset. Æstetikken i Birkestuen er nordisk og helt utroligt. Du vil opleve at birketræer er en del af lokalets interiør for at gøre hele oplevelsen komplet. Du vil tydeligt føle, når du træder ind i lokalet, at den omkring liggende natur er inddraget i rummet. Birkestuen ved Herthadalen har derudover også egen stor og lækker terrasse med udsigt over Knapsø. Ved at åbne dørene, vil naturen nemt kunne nydes inde fra lokalet. Terrassen er desuden ideel at servere velkomstdrinks eller kaffe på, hvis vejret tillader det. Derudover inviterer det også gæsterne til at gå derud, og nyde den flotte natur som I befinder jer i.

Udover det flotte lokale ‘Birkestuen’, så arbejder Herthadalen med konceptet ”Mennesker og måltider”. Det betyder en del af oplevelsen på det her sted, er maden. De vil give jer en helt utrolig madoplevelse gennem lokale råvarer, økologi og ikke mindst kvalitet. Et af højdepunkterne ved at booke Birkestuen ved Herthadalen er helt bestemt deres helt kompromisløse retter. Så uanset om det er guldbryllup, firmafesten eller en fødselsdag der skal holdes, vil du og dine gæster helt sikkert få en helt igennem utrolig og fantastisk dag og aften, med alt hvad hjertet kan begære, for Herthadalen går virkelig ikke på kompromis med noget.

Herthadalen byder på så mange forskellige og fine lokaler, så hvis Birkestuen ikke lige er det i søger, så find deres andre lokaler lige her.

Vil du gerne se Birkestuen? Så kontakt os endelig, så vi kan få det arrangeret. Hvis andre spørgsmål skulle trænge sig på, så tøv endelig ikke med også at sende dem vores vej, vi bestræber os på, at besvare din henvendelse så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

60

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY