Pejsestuen v. Herthadalen

Lejre

30-70 pers.

Send forespørgsel

Pejsestuen ved Herthadalen

Forenden af Nordeuropas længste allé finder du et smukt og idyllisk sted – nemlig Herthadalen. Herthadalen er Sjællands første Nationalpark, og her er du virkelig omgivet af smuk natur. Det skaber nogle helt utrolige rammer for din fest eller arrangement.

Herthadalen byder på virkelig meget smuk natur, som også er inddraget i både lokaler, æstetik, design og maden. Her er så smukt, at det næsten skal opleves. Her er der perfekte rammer til den smukkeste bryllupsfest, en hyggelig fødselsdag eller en firmafest hvor der skal være højt til loftet. For her er der plads til at slå sig løs og bare have en fantastisk dag. Pejsestuen ved Herthadalen er et af deres lokaler, som også bare er helt i top. Her er lyst, og lokalet fanger virkelig den omkringliggende natur. I Pejsetuen vil du bl.a. se, at der er brugt tømmer fra lokale producenter. Hele æstetikken i lokalet fanger bare Nationalparken, som I befinder jer i. Derudover har lokalet en stor terrasse, som også kan benyttes til velkomstdrinks, kaffe eller bare en hyggelig krog hvor naturen kan nydes. I må også bruge græsarealerne til havespil og hygge, hvis det kunne have interesse. Der er dermed højt til loftet og mulighed for at skabe lige præcis den fest, som du går, og drømmer om lige her ved Herthadalen.

Det absolutte højdepunkt ved at booke Pejsestuen ved Herthadalen er maden. Maden bliver lavet af de lækreste lokale råvarer. Her er bæredygtighed vigtigt, og faktisk så plukker de selv urter og blomster fra deres egen urtehave eller skoven. Kvaliteten er i top, og man fornemmer virkelig den nærhed, de byder på. Du og dine gæster vil helt sikkert opleve en helt gennemført og fantastisk fest i meget smukke omgivelser – både inde og ude.

Herthadalen byder også på andre lokaler, som ligeledes er rigtig fine. Hvis du godt kunne tænke dig at se nærmere på, hvad der ellers er af muligheder, så kan du finde dem lige her.

Vil du gerne se Pejsestuen ved Herthadalen? Så kontakt os endelig, så du kan opleve stedet. Vi vil gerne bidrage til, at du får den fest, som du går og drømmer om, så tøv endelig ikke med at sende os en besked så vi kan hjælpe dig videre med planlægningen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

70

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.