Kolme

København

30-100 pers.

Send forespørgsel

Bremen Teater og Hotel Cecil har åbnet et nyt sted, som er placeret i forlængelse af Bremen Teater. Dette bliver et alsidigt sted, hvor mange typer af arrangementer kan afholdes. Stedet hedder Kolme.

Lokalerne er total istandsatte i moderne og enkelt design. Det er meget inspirerende indrettet, men samtidig varmt og hyggeligt. Det store åbne lokale er placeret i stueplan, og herfra kan man bevæge sig ned i en indskudt etage, hvor du vil finde bar og 3 selskabslokaler. Hvert lokale har deres eget designmæssige udtryk, som samtidig også bidrager til helhedsoplevelse af det nye sted. Når der nævnes, at det er en alsidig lokation, så er det fordi, der virkelig er alsidige muligheder her. Her er der et lokale i kælderen, et boardroom og et mødelokale. Det betyder, at der kan inviteres til rigtig mange forskellige events. Her er der plads til at invitere på mad og drinks i forskellige anledninger, bestyrelsesmøder, møder for kollegaer eller samarbejdspartnere, præsentationer, fremvisning og meget mere.

Er du nysgerrig på de forskellige muligheder? Så har vi gjort det nemt, og samlet de forskellige lokaler lige her – så du nemt og hurtigt kan tage et nærmere kig på de individuelle lokaler.

Da Kolme er i forlængelse af Bremen Teater, giver det også muligheden for at bevæge sig direkte fra Kolme og ind på Bremen Teater og omvendt. Dermed er dette også en ideel lokation, hvis man skal afholde noget i forbindelse med et arrangement hos Bremen Teater.

Synes du det lyder spændende med lokalerne hos Kolme? Så tøv endelig ikke med at booke det lokale, som passer bedst til dine behov. Har du spørgsmål, så send dem endelig vores vej, så vi kan hjælpe dig videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY