venue-img
venue-img venue-img

Mødelokalet v. ARKEN

seated-guests-img

12

Siddende gæster

seated-guests-img

12

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Mødelokalet v. ARKEN

Mødelokalet ved ARKEN

Du har her muligheden for at inviterer dine forretningsforbindelser ind i inspirerende omgivelser med imponerende arkitektur, for du kan nemlig booke mødelokalet ved ARKEN. ARKEN er et imponerende bygningsværk som ligger ved Køge Bugt Strandpark, og som huser en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. Når man besøger ARKEN, vil man få en intellektuel og æstetisk oplevelse, som uden tvivl vil imponere de fleste der træder ind – og du kan også imponere dine mødegæster her.

Når mødelokalet ved ARKEN bookes, får man mulighed for at holde sit møde i et meget eksklusivt indrettet mødelokale, hvor indretningen er elegant og udstråler professionalisme. Derudover er der også en fantastisk udsigt over Øresund. Lokalet er formet som et trekantet rum, som bare er med til at gennemføre den eksklusive samt elegante stil, og med de 32 m2 er det muligt at samle op til 12 gæster her. Du finder desuden nøje udvalgt interiør, som er indrettet med danske designklassikere, som uden tvivl er med til at gennemføre hele stilen samt oplevelsen, når man befinder sig i rummet. Derudover får I også adgang til udstillingerne i museets åbningstid, når dette erhvervslokale lejes. Dermed er der rig mulighed for at give dine gæster den fulde oplevelse ved at være til møde i ARKEN.

Der er tænkt på alle detaljer, når man booker mødelokalet ved ARKEN, for her er der nemlig også en 75” LED skærm, som I kan benytte til jeres fremvisninger og præsentationer. Skærmen er nem at benytte ved en ClickShare-funktion. Dette mødelokale er dermed perfekt til eksempelvis bestyrelsesmøder, men kan også bruges til små intime frokoster eller middage.

Når man lejer mødelokalet ved ARKEN, lejer man en hel oplevelse da omgivelser, design og interiør bare bidrager til en fuldstændig fantastisk og eksklusiv oplevelse. Men for at fuldende hele denne oplevelse er det også muligt at få forplejning til sine gæster. ARKEN vil gerne give jer en gastronomisk oplevelse, og derfor skræddersyer de gerne en menu, som passer lige præcis til dine gæster og arrangement. Maden tager udgangspunkt i kvalitetsråvarer, og der kan laves alt fra en receptionsmenu til en 7-retters menu.

Vil du rigtig høre nærmere om mødelokalet ved ARKEN, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte Rentspace, for vi hjælper dig gerne, så du hurtigst muligt kan få arrangeret dit møde eller forretningsmiddag hos ARKEN.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

tab-heading-img

Eventtype

Mødelokalet v. ARKEN

Ishøj, Skovvej 100

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Mødelokalet v. ARKEN som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Mødelokalet v. ARKEN