Mødelokalet v. ARKEN

København

4-12 pers.

Send forespørgsel

Mødelokalet ved ARKEN

Du har her muligheden for at inviterer dine forretningsforbindelser ind i inspirerende omgivelser med imponerende arkitektur, for du kan nemlig booke mødelokalet ved ARKEN. ARKEN er et imponerende bygningsværk som ligger ved Køge Bugt Strandpark, og som huser en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst. Når man besøger ARKEN, vil man få en intellektuel og æstetisk oplevelse, som uden tvivl vil imponere de fleste der træder ind – og du kan også imponere dine mødegæster her.

Når mødelokalet ved ARKEN bookes, får man mulighed for at holde sit møde i et meget eksklusivt indrettet mødelokale, hvor indretningen er elegant og udstråler professionalisme. Derudover er der også en fantastisk udsigt over Øresund. Lokalet er formet som et trekantet rum, som bare er med til at gennemføre den eksklusive samt elegante stil, og med de 32 m2 er det muligt at samle op til 12 gæster her. Du finder desuden nøje udvalgt interiør, som er indrettet med danske designklassikere, som uden tvivl er med til at gennemføre hele stilen samt oplevelsen, når man befinder sig i rummet. Derudover får I også adgang til udstillingerne i museets åbningstid, når dette erhvervslokale lejes. Dermed er der rig mulighed for at give dine gæster den fulde oplevelse ved at være til møde i ARKEN.

Der er tænkt på alle detaljer, når man booker mødelokalet ved ARKEN, for her er der nemlig også en 75” LED skærm, som I kan benytte til jeres fremvisninger og præsentationer. Skærmen er nem at benytte ved en ClickShare-funktion. Dette mødelokale er dermed perfekt til eksempelvis bestyrelsesmøder, men kan også bruges til små intime frokoster eller middage.

Når man lejer mødelokalet ved ARKEN, lejer man en hel oplevelse da omgivelser, design og interiør bare bidrager til en fuldstændig fantastisk og eksklusiv oplevelse. Men for at fuldende hele denne oplevelse er det også muligt at få forplejning til sine gæster. ARKEN vil gerne give jer en gastronomisk oplevelse, og derfor skræddersyer de gerne en menu, som passer lige præcis til dine gæster og arrangement. Maden tager udgangspunkt i kvalitetsråvarer, og der kan laves alt fra en receptionsmenu til en 7-retters menu.

Vil du rigtig høre nærmere om mødelokalet ved ARKEN, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte Rentspace, for vi hjælper dig gerne, så du hurtigst muligt kan få arrangeret dit møde eller forretningsmiddag hos ARKEN.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

12

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY