Bodegaen v. Rust

København

20-50 pers.

Send forespørgsel

Rust har siden 1990 været centrum for musik og kultur på Nørrebro – det er den stadig i dag. Rust byder på forskellige lokaler, som kan bruges til privat arrangementer, fester, filmoptagelser, firmafester og meget mere. Mulighederne er rigtig gode her, og deres lokaler er super fede og tidsløse, uanset hvilken type arrangement du er ved at planlægge.

Bodegaen ved Rust er en smugbar, og den er placeret på 1. salen. Her er der plads til op til 50 personer. Lokalet er indrettet gennemført, og præcis som man tænker en smugbar skal være. Den er i en lidt mørkere og dæmpet stil. Der er selvfølgelig en bar, hvor drikkevarerne serveres, og så er lokalet rigtig godt til privatfest eller andet, hvor musikken skal kunne skrues op. Udenfor baren finder I også bordfodbold og rygerum. Derudover er der bemandet garderobe til jer. Et rigtig fedt sted at holde sin fødselsdag, firmafest eller noget tredje, hvis man tænker, der skal være mulighed for høj musik og lækre drinks.

Rust har flere forskellige lokaler, og hvis Bodegaen ikke lige opfylder dine krav, så har vi gjort det nemt for dig at tage et kig på resten af deres lokaler lige her.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne gøre det nemt for dig, at finde præcis det lokale som er bedst egnet til det, du skal holde. Men hvis du alligevel skulle have brug for hjælp, eller sidder med spørgsmål så kontakt os, så vi hurtigst muligt kan få hjulpet dig videre med din planlægning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.