Höganäs Rooftop Bar

København

20-50 pers.

Send forespørgsel

Centralt placeret på Nørrebro hævet over de travle gader finder i Københavns nye pusterum – nemlig Höganäs Rooftop Bar. Det er en superfed tagterrasse, hvor der er udsigt over byen. Det perfekte sted at mødes uanset om man er to eller en større grupper, for her kan i samles i afslappede men stilede omgivelser, hvor man kan få serveret en lækker cocktail, vin eller øl. Perfekt til pigeaften, fødselsdag eller måske som afslutning på et møde med kunder eller samarbejdspartnere.

I vil kunne finde både langborde og mindre borde her, så det er muligt at invitere en større gruppe med herop. Her er en rigtig hyggelig stemning, hvor i vil kunne høre dæmpet musik, imens i nyder jeres drink og hygger jer i hinandens selskab. Betjeningen her er upåklagelig, da den både er kærlig og venlig, og personalet vil gøre alt for, at bidrage til at jeres arrangement bliver,  som I ønsker. Her er det vigtigste, at I som gæster smiler, og har det dejligt, imens i nyder en forfriskning over byens travle liv. I kan være sikre på, at det er lækkerier, som bliver serveret her, for det er nøje udvalgte vine og cocktails, i får her. Der er også rig mulighed for at smage deres egen Höganäs øl. Det eneste i skal gøre efter i har booket jeres bord, er at møde op, læne jer tilbage og nyde det selskab i har inviteret uanset anledning.

Her hos Rentspace vil vi rigtig gerne være behjælpelig med at gøre jeres events og arrangementer til noget exceptionelt. Derfor har vi samlet lokaler til alle typer begivenheder. Derudover deler vi også gerne en lang række leverandører og samarbejdspartnere med jer. Se dem alle lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Tagterrasse

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY