The Garden v. Pizzeria Luca

København

20-30 pers.

Send forespørgsel

The Garden ved Pizzeria Luca

The Garden ved Pizzeria Luca er intet mindre end fantastisk, og det er så absolut et besøg værd. Og det bedste af det hele er, at det også er perfekt til både private- samt firmaarrangementer. Dine gæster vil helt sikkert nyde en aften her, hvor den autentiske italienske stemning og atmosfære bare kan indtages sammen med lækre pizzaer, antipasti og muligvis en drink eller to.

The Garden ved Pizzeria Luca emmer af Italien, og den rolige og varme stemning rammer bare en med det samme. Her er interiøret lavet som en have med en helt særlig hyggelig stemning, men fortvivl ej – for du kan roligt booke dette venue året rundt, for det er nemlig under tag. Her vil I få serveret italiensk mad, hvor der er kælet for enhver detalje, og som bare er en oplevelse. Råvarerne er sirligt udvalgt, og selvom retterne kan virke simple, så er det en smagseksplosion, som vækker sanserne. Selv efter I er mætte, inviterer stemningen bare til at blive hængende og få en cocktail og nyde det hyggelige selskab. Det oplagte sted til mange typer af arrangementer, hvor der er rig mulighed for bare at læne sig tilbage og nyde hele oplevelsen.

Luca har flere forskellige lokaliteter og lokaler, hvis The Garden ved Pizzeria Luca ikke lige passer til jer, så bare rolig, for der er massevis af andre muligheder – få et overblik over dem her.

Har du fået lyst til en lækkert italiensk måltid mad? Så tøv endelig ikke med at invitere venner, familie eller kollegaer med på The Garden til dit næste selskab eller arrangement. Rammerne er der for, at I vil få en rigtig hyggelig aften, uanset hvad der skal fejres. Og vi her hos Rentspace vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med at gøre det så let for jer som overhovedet muligt, så hvis der er spørgsmål, så send dem endelig vores vej.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

30

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY