Mødelokaler v. Avenue Hotel Copenhagen

København

2-12 pers.

Send forespørgsel

Mødelokaler midt i København

Vil du gerne holde dit møde i hyggelige omgivelser? Så er Avenue Hotel Copenhagen intet mindre end et eminent godt bud. Her vil du simpelthen opleve en hyggelig og hjemlig stemning på et luksushotel, som vil få de fleste til at befinde sig godt og afslappet, det øjeblik de træder indenfor.

Hvis du skal holde et møde så skal du da se nærmere på mødelokaler ved Avenue Hotel Copenhagen, som egner sig rigtig godt til mindre møder. Det ene lokale kan rumme op til 6 personer, hvor det andet lokale kan rumme op til 12 personer. Begge mødelokaler ved Avenue Hotel Copenhagen er veldesignet og flot indrettet, og selvfølgelig med gode teknologiske løsninger som AV-udstyr, så det er nemt og ligetil at afholde dit møde her. Lokalerne er også gode til mindre workshops, lanceringer eller præsentationer. En af fordelene ved at holde dine møder her på Avenue Hotel Copenhagen er, at der er lækre loungeområder både udendørs og indendørs, hor man kan sidde og nyde de hyggelige omgivelser i pauserne. Du kan også benytte dig af ”All Inclusive Conference”, som betyder at prisen er prisen, og der er drikkevarer og forfriskninger til dine gæster hele dagen.

Hvis du gerne vil tilbyde dine gæster en forfriskning efter arrangementet, skal i næsten ikke snydes for at opleve den lækre Gårdhave. Også her er den hyggelige stemning indfanget på den store trædækkede terrasse med de lækre loungemøbler.

Hotellet har også 25 parkeringspladser, og hvis man ankommer med offentlig transport, ligger hotellet kun med 5 minutters gang fra nærmeste metro.

Sidder du med spørgsmål til Rentspace eller spørgsmål til at afholde møder ved Avenue Hotel Copenhagen, så kontakt os endelig, og så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY