The Harbour v. Copenhagen Island

København

100-226 pers.

Send forespørgsel

The Harbour Copenhagen Island

Hotellet Copenhagen Island, er en designerperle placeret på Kalvebod Brygge. Bygningen er tegnet af den velkendte arkitekt, Kim Utzon og er bygget på en kunstig ø og har derfor vand på samtlige sider af bygningen. Indvendigt bliver du budt velkommen af betagende lysindfald, moderne design i lyse farver og maritime undertoner. Og næsten uanset hvor på hotellet, du opholder dig, har du en imponerende udsigt over vandet og Københavns flotte havnefront.

Restaurant The Harbour er indrettet i et mordene og minimalsistisk stil, hvilket passer som hånd i handske i Copenhagen Islands fantastiske lokaler. Restauranten har plads til 226 gæster, og tilbyder alt fra morgenmad og brunch til festlige middage, og alt afnydes med storslået udsigt over Københavns Havn.

Copenhagen Islands moderne og luksuriøse design danner de perfekte rammer til jeres næste event. Uanset om det er privatarrangement, firmafest, konference eller et mødelokale du søger, sørger hotellets kompetente personale for, at jeres drømme bliver til virkelighed.

Afhold jeres arrangement i første paket til Københavns Havn i hotellets imponerende restaurant eller i et af de ni fleksible og innovative konferencelokaler. Glæd dig også til de kulinariske specialiteter, som hotellets restaurant The Harbour er mester i at fremtrylle til selskaber af alle størrelser.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Copenhagen Island eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

226

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY