Fugleburet v. Hotel Skt. Petri

København

10-20 pers.

Send forespørgsel

Boksen finder I på det 5 stjernede Hotel Skt. Petri – en unik perle i midten af København. Her får du eksklusive designomgivelser, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje. På Skt. Petri brænder de for at ændre folks opfattelse af hotelrestauranter, så lokale københavnere også kommer forbi til en uforglemmelig oplevelse.

Lokalet er ekstravagant og elegant med sine høje lofte, smukke farverige møbler og mønstret flisegulve. Der er øje på detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Der tilbydes en skøn kulinariske oplevelse med små og store bidder skabt af køkkenchef, Thomas Larsen. Her kan man prøve et bredt udvalg af fingermad og simple retter, som giver en stor smagsoplevelse i tilbagelænet omgivelser.

Nyd den livlige og hyggelige stemning i den intime restaurant, mens Københavns pulserende og travle byliv glider forbi. Nyd det gode selskab og arranger diverse festlige anledninger i disse lokaler. Afhold hyggelige familiefødselsdage eller inviter på firmafest i den ikoniske bygning.

I Boksen er der mulighed for at afholde små arrangementer både for virksomheder og privatpersoner. Skt. Petri udlejer ligeledes andre lokaler i bygningen heriblandt naborestauranten P Eatery samt deres hyggelige terrasse.

Rentspace står til rådighed, når du har brug for at planlægge den kommende fest eller møde. Vi tilbyder gratis hjælp og lytter til dine behov og ønsker.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

20

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Tagterrasse

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY