Mødelokalerne v. Hotel Skt Petri

København

2-12 pers.

Send forespørgsel

Mødelokalerne ved Hotel Skt. Petri

Hotel Skt. Petri byder på meget mere end bare et ophold. Her kan du nemlig også afholde møder og konferencer i luksusomgivelser.

Hotel Skt. Petri var oprindeligt et varehus, men er nu blevet omdannet til et luksushotel, hvor der er kælet for detaljerne. Alle detaljerne på hotellet er skabt til at stimulere dine sanser, skærpe din opmærksomhed og varme dit hjerte – det er absolut omgivelser, som skal opleves, og som desuden er helt perfekte til at afholde møde, lancering eller præsentation i. Derfor skal du endelig ikke tøve med at booke mødelokalerne ved Hotel Skt. Petri, også fordi hotellet gør alt, hvad de overhovedet kan, for at gøre dit besøg så rart som overhovedet muligt. Skt. Petri Hotel gør rigtig meget ud af, at vide hvem der kommer, og besøger dem, derfor vil de også indsamle lidt forskellig information op til mødet, så de sikrer, at du og dine gæster altid får den bedste service og oplevelse, når i er der. Når du lejer mødelokalerne ved Hotel Skt. Petri, så skal de også nok sørge for forplejning, så det eneste du behøver at koncentrere dig om, er selve mødet. På dette hotel er du garanteret moderne mødefaciliteter og den nyeste teknologi til afvikling af møder og konferencer. De har fem mødelokaler og konferencecentre, som er med udsigt over deres fine gårdhave. Dermed er det rigtig fine faciliteter, som du kan afholde dit møde i. Hotellet byder også på andre faciliteter som restauranter og terrasse – du kan se dem lige her.

Der er også gode muligheder for at komme til hotellet, da Nørreport Station kun ligger 5 minutters gang derfra. Derudover tilbyder hotellet også parkeringsservice hvis i ankommer i bil.

Har du spørgsmål til Rentspace, mødelokalerne ved Skt. Petri Hotel eller noget helt tredje, så kontakt os endelig, og så vi hjælper vi dig videre i processen efter bedste evne.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

12

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY