Upstairs v. Pizzeria Luca

København

20-40 pers.

Send forespørgsel

Upstairs v. Pizzeria Luca

Er du til pizza og den lækre italienske atmosfære? Hvorfor så ikke invitere familie og venner på en middag, fødselsdag, veninde-aften eller kollagerne til et møde i sådanne omgivelser? Luca byder på autentisk italiensk atmosfære og superlækre pizzaer, som er lavet med massevis af kærlighed for det italienske køkken. Her kan du booke overetagen ved Pizzeria Luca til dine særlige selskaber.

Når du træder ind på Pizzeria Luca, møder du en helt særlig stemning og atmosfære, som man bare instinktivt føler sig tilpas i. I Italien er der tradition for, at familier og venner fejrer store og små ting over et lækkert måltid mad – og det må man bare sige disse omgivelser også indbyder til. Her vil I nemlig opleve et sanseåbenbarende interiør og en dejlig samt afslappende stemning, som bare inviterer til en hyggelig aften. Udover at interiøret er lækkert, så er maden det mindst ligeså meget. Her er kælet for detaljerne med en pizzadej som er koldhævet i 72 timer – får det ikke munden til at løbe i vand allerede nu før du overhovedet har booket dit bord? Her er der fokus på rene smage og de rigtige råvarer, så I vil helt sikkert få en smagseksplosion og oplevelse her. Lyder det ikke bare grotesk lækkert? Vi vil klart anbefale, at du får booket Upstairs ved Pizzeria Luca til dit næste selskab!

Luca har forskellige lokaliteter og lokaler, som alle indfanger den italienske stemning, og serverer virkelig lækre pizzaer, antipasti og ikke mindst drinks. Du kan få et overblik over de forskellige muligheder lige her.

Upstairs ved Pizzeria Luca er beliggende i indre København, og det er let at komme til med både bus og tog. Det er derfor også et oplagt venue til både private- og firmabegiveheder. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dette, så sidder vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

40

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY