Restauranten v. Hellerup Sejlklub

Hellerup

20-150 pers.

Send forespørgsel

Langs havnefront og private både ligger den hyggelige Hellerup Sejlklub. Restauranten byder på en lokal stemning blandt de stilrene træmøbler og simple menuer. Inviter jeres selskab på hyggelige omgivelser med dejligt lysindfald og den smukke udsigt over Hellerup Havn og Øresundsbølger.

Med et alsidigt menukort byder Hellerup Sejlklub på en dejlig smagsoplevelse bygget op om gode råvarer og kvalitetshåndværk. I køkkenet får tankerne frit løb, når deres ambitiøse hold af kokke skaber delikat gastronomi. Resultatet er gode og spændende retter, der drager inspiration fra både det danske og franske køkken. Begge verdener mødes i en menu, der omfavner nærvær og stedets særprægede havnesjæl.

Sejlklubben er fra 1915. Der er lige siden blevet delt den store passion for sejllads og fællesskab. I dag er sejlklubben et samlingsted for unge og gamle. Samtidig råder klubben over en stor og lys restaurant. Her er der plads til fleksibilitet og kreativitet, når der skal afholdes større eller mindre selskaber. Med udsigten over det flotte Øresund er der skabt et indbydende og hjemligt miljø. Lokalerne giver rig mulighed for at afholde diverse begivenheder – alt fra fødselsdagsmiddag, firmaevent og konfirmation til barnedåb, bryllup og dagsmøde.

Couloir afholder årligt hundredevis af arrangementer via deres forskellige restauranter rundt omkring på Sjælland. Det er dermed en mulighed at leje et af Couloirs andre lokaler – heriblandt deres hyggelige kældercafé No. 35, charmerende Restaurant Couloir, fine Bistro Couloir og store selskabslokale Lynetten. De har stor erfaring med at afholde arrangementer, der omfavner en bred vifte af begivenheder. Der er derfor rig mulighed for at skabe en begivenhed, hvor man trygt kan afholde et uforglemmeligt selskab inden for professionelle rammer.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når festen eller mødet skal planlægges. Vi lytter til dine vigtigste ønsker og drømme og stræber efter at imødekomme dine behov på bedste vis.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om Hellerup Sejlklub, eller hvis en rundvisning kunne have interesse. Vi anbefaler altid, at man ser lokalet selv, så man kan få det fulde indblik i mulighederne og det store potentiale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY