Avenue Hotel Copenhagen

København

2-12 pers.

Send forespørgsel

Vil du gerne holde et møde, produktlancering eller workshop i hyggelige og hjemlige omgivelser? Så er Avenue Hotel Copenhagen det helt rigtige sted. Her er indretningen nemlig blød, som bidrager til en rolig stemning, som gør, at man føler sig hjemme fra det øjeblik man træder ind på luksushotellet.

Avenue Hotel Copenhagen

Hos Avenue Hotel Copenhagen er der gennem design og indretning skabt en helt speciel hjemlig atmosfære, som bare skaber en ro og inviterer til afslapning. Hvis du skulle have lyst til en overnatning, så er deres værelser bestemt heller ingen undtagelse for dette. Igennem hele hotellet er der lyst, men med et rundt og blødt design. De store bløde sofaer, hyggelige blomster og lamper samt pejs m.m. gør, at man er i rolige omgivelser, og det vil helt sikkert bidrage til en rigtig god stemning under dit arrangement. Du kan invitere dine gæster ud i den meget hyggelig gårdhave, eller du kan holde møde, præsentation eller dit event i et af de to mødelokaler, som er at finde på hotellet. Når dit møde eksempelvis er slut, er det også muligt at benytte hotellets faciliteter som deres unikke boblebar, smage hotellets egen øl eller besøge deres lobby bar. Der er virkelige gode forudsætninger for, at få en rigtig hyggelig dag på Avenue Hotel Copenhagen.

Avenue Hotel Copenhagen er placeret midt i de lokales del af København mellem Nørrebro og Frederiksberg, som også betyder, den omkringliggende stemning er hyggelig og rolig. Det er dermed også nemt at komme til hotellet, da den nærmeste metro kun ligger 5 minutters gang derfra.

Mulighederne er mange på Avenue Hotel Copenhagen, og vi kan sagtens forstå, hvis du gerne vil afholde et event der. Skulle du have spørgsmål til stedet eller til Rentspace, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Du sender os bare en besked, og så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.