THEKRANEROOM SLEEP v. THEKRANE

København

1-2 pers.

Lokaleleje fra kr. 5000.-

Send forespørgsel

THEKRANEROOM SLEEP v. THEKRANE

I en gammel kulkran i det nye og eksklusive Nordhavn, kan denne vaskeægte perle findes. Et hotel, med kun et værelse, som er så eksklusivt at vi nok tør sige at det er en “one of a kind”. THEKRENEROOM SLEEP er en hoteloplevelse til dig, som virkelige vil gøre noget særligt og unikt. Værelset ligger i toppen af kranen og her har du en fantastisk udsigt over København, Nordhavn og Øresund. THEKRANEROOM SLEEP er indrettet i minimalistisk stil og som hyldest til den gamle kulkran, er sort farven som går igennem.

Du kan nyde solen fra den står op til den går ned, både fra hotelværelset men også fra de to terrasser der hører til. Ydermere har du adgang til THEAMAZINGKRANE SPA med to jacuzzi badekar samt sauna og brus. Som kontrast til THEKRANEROOM SLEEP er her indrettet i hvide farver samt store vinduespartier.

Hos THEKRANE får du altid VIP-pakken med i købet. Her er alt nøje planlagt og servicen er ud over det sædvanlige. Så hvis der er tale om vigtigt forretning- eller samarbejdspartner, mulige kunder eller noget helt tredje, så kan du roligt lade dem bo hos THEKRANEROOM SLEEP…. og hvis I desuden skal holde møder, er der to mødelokaler i kranen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til THEKRANEROOM SLEEP eller hvis du er interesseret i at leje et af lokalerne i THEKRANE.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY