The Loft CPH

København

5-50 pers.

Send forespørgsel

The Loft CPH er et super hyggeligt sted, hvor den afslappede, rolige og stilede atmosfære ikke er til at tage fejl af. Det er perfekt hvis du skal holde private dining, kick off, fødselsdag, reception eller noget helt andet. Perfekt beliggende i København, så hvis du mangler et lokale til et arrangement – så tag et kig her!

The Loft CPH er meget stilet og lyst indrettet samtidig med, det er varmt og hyggeligt. Her er der plads til mange forskellige arrangementer. Stemningen her er meget rolig og afdæmpet, og det afspejler sig igennem det hele. Derfor er de arrangementer der holdes her, arrangementer som skal være hyggelig, og er derfor ikke fester med dans og høj musik, men derimod er The Loft CPH perfekt til dig, som gerne vil holde en hyggelig fødselsdagsfrokost, babyshower, en middag eller en reception. Det er tydeligt at kvaliteten er i top her. Alt fra bordopdækning til detaljerne på kagen er lavet til perfektion.

Forplejningen er helt i top her, og uanset om det er 3 retters menu eller kager der skal serveres, kan du godt begynde at glæde dig allerede nu. Kvaliteten er helt utrolig her, og menu samt forplejning tilrettelægges helt efter dine ønsker. Hvis der skulle være særlige ønsker i forhold til allergener eller eksempelvis veganske retter til bare nogle af gæsterne, så tages der selvfølgelig også højde for det.

Hvis du gerne vil booke denne hyggelige og skønne oase til dit næste arrangement, så tøv endelig ikke med at booke i dag. The Loft CPH er virkelig et dejligt sted.Skal man holde mindre arrangementer, events, møder eller andet – kan det varmt anbefales. Perfekt beliggende i København og med bedste indretning og service” – dette er blot et par af de rosende ord, som tidligere besøgende har delt. Så tøv endelig ikke med at booke, og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt endelig Rentspace, så hjælper vi dig gerne videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

36

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

36

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY