Luca Piccolo

København

30-50 pers.

Send forespørgsel

Luca Piccolo

På Østerbro i København ligger Luca Piccolo. Den lille udgave af Luca, som vi kender den; italiensk, autentisk og hyggelig, og som udover at lave fantastisk italiensk mad, også sagtens kan huse din fødselsdag, begivenhed eller firmaarrangement. Det er lækre omgivelser, som helt sikkert vil en god stemning både fordi maden er superlækker og omgivelserne er ligeså.

Savner du Italien, og ønsker du at for en aften tage en tur ned til de varme breddegrader, med autentisk italiensk mad og gode italienske vine? Så kan Luca Piccolo måske være det rigtige sted for dig. Her kan I opleve autentisk italienske pizzaer og antipasti. Restauranten genskaber den kendte italienske stemning, både når det kommer til rammer og omgivelser, men bestemt også når maden serveres. Her vil sanserne få en oplevelse, da der bruges gode råvarer. Italiensk mad kendetegnes ofte ved sin enkelthed, men dermed ikke sagt det ikke er en smagseksplosion i får serveret – for det er det. Det vil garanteret begejstre selskabet, og det er en restaurant man har lyst til at blive hængende på og få en cocktail, efter maden er spist. Det er et perfekt sted at invitere dit selskab hen, for at få en hyggelig og sjov aften uanset om det er et privatarrangement, eller om det er et firmaarrangement. Lucca har flere restauranter i København, og du kan se dem allesammen her.

Luca Piccolo er et fantastisk venue, og vi her på Rentspace synes bestemt det skal opleves. Hvis du har spørgsmål til stedet eller brug for hjælp til at booke det, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med, at finde det perfekte venue til dit arrangement eller event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY