Jagtstuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev

25-50 pers.

Send forespørgsel

Jagtstuen ved Gyrstinge Skovkro

Mangler du en fuldstændig fantastisk og idyllisk lokation til dit bryllup, reception eller fødselsdag? Så er du landet det helt rigtige sted, for Gyrstinge Skovkro er det fineste og hyggeligste sted, som næsten bare skal opleves. Her finder du hyggelige men moderne lokaler og helt utroligt smukke omgivelser, som giver dig de allerbedste rammer for en hyggelig fest.

På Gyrstinge Skovkro finder du Jagtstuen, som er et rigtig fint og charmerende lokale, som er perfekt til en rigtig hyggelig aften. Lokalet giver mulighed for forskellig bordopsætning, så dine ønsker bliver opfyldt. Jagtstuen har træbjælker i loftet, som er med til at skabe et hyggeligt rum, som også afspejler resten af omgivelserne på Gyrstinge Skovkro. Gyrstinge Skovkro har ganske enkelt helt fuldstændig fantaske omgivelser at holde fest i. Det er i et naturskønt område, som skaber den hyggeligste stemning, som helt sikkert vil få alle dine gæster til at slappe helt af og bare nyde en dag eller aften i godt selskab. Når du lejer Jagtstuen ved Gyrstinge Skovkro, vil du dermed nemt kunne arrangere en fest, som dig og dine gæster sent vil glemme. De flotte lokaler, det lækre hjemmelavede mad og de naturskønne omgivelser skaber rammerne, som vil være perfekte til eksempelvis en bryllupsfest. Gyrstinge Skovkro kan tilmed være behjælpelig med musik, underholdning og transport af gæster.

Gyrstinge skovkro har forskellige lokaler, som alle er rigtig fine men har hver deres charme, muligheder og kapacitet – faktisk kan du finde lokaler på skovkroen, som kan rumme helt op til 250 personer. Du kan se de forskellige lokaler lige her.

Hvis du sidder med spørgsmål til Rentspace, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få lige præcis den fest eller arrangement, som du går og drømmer om.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY