Havestuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev

15-30 pers.

Send forespørgsel

Havestuen ved Gyrstinge Skovkro

Mangler du et lyst og lækkert lokale at holde bryllup, barnedåb eller konfirmation i? Så skal du helt sikkert se nærmere på Havestuen ved Gyrstinge Skovkro. Det er et virkelig lækkert lokale i skønne omgivelser, som bare skaber fuldstændig fantastiske rammer for en rigtig dejlig dag.

Gyrstinge Skovkro er en gammel stråtagskro, som ligger ved Lille Bøgeskov. Den blev bygget tilbage i 1902 i ægte bindingsværkstil. Efter en brand i 1972 blev kroen istandsat og udvidet. Den er yderligere blevet renoveret gennem årene, men du rammes stadig af den autentiske atmosfære, når du kommer ind på kroen. Skovkroen har 4 selskabslokaler, som kan danne rammerne om sølv- og guldbryllup, konferencer, udflugter, firmafester og meget meget mere.

Et af selskabslokalerne er Havestuen, som er et rigtig fint lokale. Det er et lyst lokale, men stadig fuld af charme. Lokalet har store vinduer, som giver godt lys samt en terrassedør ud til den lækre have. Her har du mulighed for at afholde dit arrangement i virkelig dejlige omgivelser, som også bare giver fantastisk gode forudsætninger for en eminent god dag eller aften. Udenfor finder du både en utrolig smuk have, terrasse og sø. Det kan alt sammen være med til at skabe en helt fantastisk og rolig stemning til festen, så dine gæster bare kan slappe af og nyde det hele og det samme kan du, for Gyrstinge Skovkro hjælper med det hele. Hos Gyrstinge Skovkro er det vigtigste altid, at dine visioner og drømme bliver til virkelighed, og lige netop derfor hjælper de dig med at planlægge og tilrette festen, så du får den, som du ønsker den. Gyrstinge Skovkro har forskellige selskabspakker, og du får hjælp til planlægning, bordopdækning, bordpynt og de kan ydermere også være behjælpelig med underholdning. De kommer også med en række lækre menuforslag, som er tilpasses til type af arrangement, sæson og årstid.

Hvis du skulle sidde med spørgsmål til Havestuen ved Gyrstinge Skovkro eller til Rentspace, så må du endelig kontakte os, for vi sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY