Udestuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev

25-50 pers.

Send forespørgsel

Udestuen Gyrstinge Skovkro

Her er et lille stykke paradis gemt af vejen for hverdagens stress og jag. Gyrstinge Skovkro ligger i naturskønne omgivelser midt i en stor have med egen sø og kun et stenkast fra den smukke Lille Bøgeskov.

I Udestuen er der plads til 50 gæster og man har gennem de store vinduer, en smuk udsigt ud over haven. Her er direkte udgang til en stor terrasse, hvor der er mulighed for at byde gæsterne velkommen eller få lidt luft under middagen.

Høj kvalitet i idylliske rammer

Hos Gyrstinge Skovkro får du den autentiske og hyggelig oplevelse af den klassiske stråtækte kro idyl i gennem renoverede lokaler. Kroen er bygget i 1905, men er af flere omgang udvidet og renoveret, så den har alle de moderne faciliteter, man har brug for til en god fest.

Her sættes gode råvarer, kvalitet og godt gastronomisk håndværk i højsædet, for at skabe den bedste madoplevelser for dig og dine gæster. Drømmer du om klassisk dansk mad eller moderne gastronomiske oplevelser – så er du i gode hænder. Hos Gyrstinge Skovkro har man stor erfaring med større og mindre arrangementer og du kan trygt læne dig tilbage og lade det dygtige personale sørge for rammerne, så du kan nyde din fest og dine gæster.

Mange muligheder

Er det er bryllup, dåb, konfirmation, fødselsdag eller et firmaarrangement eller en konference?… så står Gyrstinge Skovkro klar med smukke rammer, skøn mad og dygtigt smilende personale.

Der er masser af muligheder for at inddrage den store have eller den nærliggende Lille Bøgeskov i dit arrangement. En “walk and talk” under din konference? Skal børnene en tur på skattejagt i haven inden desserten?… eller skal der tages de perfekte billeder i Lille Bøgeskov til minde om jeres store dag? Kun fantasien sætter grænser.

Se alle Gyrstinge Skovkros lokaler her.

Kontakt os for at booke Udestuen ved Gyrstinge Skovkro.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

50

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.