Beachvolleybanerne v. Hafnia Hallen

København

8-30 pers.

?

Der er mulighed for at leje udstyr og generelt er det faciliteter af højeste kvalitet

Fra kr. 250.- for 90 min.

Send forespørgsel

Beachvolleybanerne Hafnia Hallen

Med en temperatur på 23 grader, giver Beachvolleybanerne i Hafnia Hallen dig en oplevelse af at være på en sandstrand på de sydlige breddegrader. Hafnia Hallens tre helt nylagte indendørs beachvolleybaner egner sig til mere end bare beachvolley. Her kan du fx også spille beach-soccer eller beach-håndbold eller hvorfor ikke holde en børnefødselsdag eller cocktailkursus med kollegerne?

Om Hafnia Hallen

Ved Valby Idrætspark finder du Hafnia Hallen, som er en af nordeuropas største idrætshaller med 7 forskellige aktivitetsområder under samme tag. Hallen er oprindelig opført i 1996 som en dedikeret fodbold- og atletikhal under navnet Club Danmark Hallen. Dele af hallens tag brast dog sammen under store snemasser i 2010 og hallen stod herefter ubrugelig hen i nogle år, hvor man forsøgte at finde ud af, om hallen skulle rives ned eller restaureres.

I 2014 blev hallen overtaget af København Kommune og i 2015 påbegyndte arbejdet med at udarbejde en plan for indretning af en ny hal med stor inddragelse af områdets lokale idrætsforeninger. En hal, der kunne bruges af flere forskellige sportsgrene under samme tag – med genbrug af den oprindelige tagkonstruktion.

Hafnia-Hallen kunne endelig åbne dørene for offentligheden 1. maj 2017 og rummer i dag et grundplan på 9200 m2, men med knap 10.000 aktivitets kvadratmeter til rådighed.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis event hjælp og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Hafnia Hallen og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY