Kørner Lounge v. Skuespilhuset

København

5-18 pers.

Send forespørgsel

Kørner Lounge Skuespilhuset

Smukt beliggendes i Københavns havnefront, ligger Skuespilhuset, som er en del af Det Kongelige Teater. Et moderne hus, midt i Københavns fineste og ældste kvarter. Arkitekturen er et perfekt samspil af det moderne og gamle. Det store promenadedæk som omgiver Skuespilhuset, flyder sammen med foyeren og det hele fungerer som et stort offentligt rum. Den store foyer er et samlingspunkt, hvor både nysgerrige turister kigger ind, besøgende fra teatret får en kop kaffe eller passerer på deres vej ind til et stykke.

Kørner Lounge er navngivet efter kunstneren John Kørner. En internationalt anerkendt kunstner, som bl.a. også har været med til at udsmykke Kronprinsparrets hjem. Fra Kørner Loungen er der udsigt ud over Københavns havn og det er et lokale med sit helt eget præg. Med dets unikke udsmykninger og små kunstinstallationer af Kørner, er Loungen velegnet til dagsmøder, private middage før en forestilling eller VIP-lounge til de særlige gæster i teateret.

Loungen kan rumme op til 18 personer ved runde borde og har de tekniske løsninger som der er brug for. Der er mulighed for at bestille mødepakker fra Restaurant Ofelia, som er teatrets restaurant. Her finder du alt fra kaffe og kage, frugt, snacks og middagsmenuer.

Hos Rentspace kan du få gratis hjælp til at planlægge dit næste arrangement; både privat- og firmaarrangement. Vi hjælper dig gerne videre i processen, og guider dig til at tage de rigtige beslutninger. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til Kørner Lounge, eller et af de andre lokaler i Skuespilhuset.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

18

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

18

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

18

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY