venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Restauranten v. Sortebro Kro

seated-guests-img

200

Siddende gæster

seated-guests-img

300

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

50

Klasserum
main-info-img

60

Hestesko

Se stedets faciliteter her

Om Restauranten v. Sortebro Kro

Sortebro Kro inviterer indenfor i deres hyggelige landlige univers tæt på Odense. Med lavt træloft, mørke bjælker, gårdvinduer og små døre er der skabt et autentisk sted med en hjemlig og lokal følelse hele vejen igennem.

Kroen har en lang og spændende historie som gammel smugkro, posthus og fungerende kro, hvor man modtog det kongelige privilegium af at kunne servere mad og drikkelse til lokale gæster i år 1860. Stedet emmer derfor af dansk historie og er en unik perle i det fynske landskab. Med bygningens gamle arkitektur og fine omgivelser er der garanteret et ægte landophold væk fra hverdagens stress og jag.

Restauranten, der førhen var kostald, byder på delikate smagsoplevelser i stearinlysets skær. Med fokus på gode råvarer og kvalitets håndværk er der en grund til, at køkkenet kaldes 'Smagens Køkken'. Menuerne består af moderne retter, der har fine undertoner af de klassiske danske madlavningsdyder. Køkkenets gastronomi varierer efter sæsonens skiftende udvalg af friske råvarer. Ved selskaber er det muligt at skabe den perfekte menuopsætning til netop din begivenhed, så man omfavner alle gæster.

Netop det lokale område har stor betydning for kroens afvikling af middagsselskaber, møder, konferencer m.m. Tæt knyttet til Den Fynske Landsby, der er et anerkendt husmuseum, er det muligt at tilkoble et større udendørsareal til events. Her er der plads til 3.000 pers., hvilket gør det perfekt til afvikling af f.eks. koncerter, udendørsmesser og konferencer. Sortebro Kro tilbyder derfor en bred vifte af fleksible løsninger - både indendørs og udendørs. Hvis man er et selskab på mere end 200 pers., vil arrangementet blive afholdt i et af udendørsteltene.

Når man afholder et arrangement hos Sortebro Kro, vil man leje hele kroen. Med to større selskabslokaler og flere små stuer er der rig mulighed for at være kreativ. Man kan tage velkomstdrinken i et af de intime rum og bevæge sig ind i hovedstuen til køkkenets lækre gastronomi. Kroen er åben for foreslag og planlægger et set-up, der matcher jeres behov og ønsker.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Om det omhandler fest, møde eller andre eventtyper står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljer og dit  selskab.

Kontakt os hvis du har fået interesse for Sortebro Kro eller ønsker nærmere information om stedet.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Have

Naturomgivelser

Scene

Terasse / veranda

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

Restauranten v. Sortebro Kro

Odense, Sejerskovvej 20

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Restauranten v. Sortebro Kro som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Restauranten v. Sortebro Kro