Restauranten v. Sortebro Kro

Odense

20-300 pers.

Send forespørgsel

Sortebro Kro inviterer indenfor i deres hyggelige landlige univers tæt på Odense. Med lavt træloft, mørke bjælker, gårdvinduer og små døre er der skabt et autentisk sted med en hjemlig og lokal følelse hele vejen igennem.

Kroen har en lang og spændende historie som gammel smugkro, posthus og fungerende kro, hvor man modtog det kongelige privilegium af at kunne servere mad og drikkelse til lokale gæster i år 1860. Stedet emmer derfor af dansk historie og er en unik perle i det fynske landskab. Med bygningens gamle arkitektur og fine omgivelser er der garanteret et ægte landophold væk fra hverdagens stress og jag.

Restauranten, der førhen var kostald, byder på delikate smagsoplevelser i stearinlysets skær. Med fokus på gode råvarer og kvalitets håndværk er der en grund til, at køkkenet kaldes ‘Smagens Køkken’. Menuerne består af moderne retter, der har fine undertoner af de klassiske danske madlavningsdyder. Køkkenets gastronomi varierer efter sæsonens skiftende udvalg af friske råvarer. Ved selskaber er det muligt at skabe den perfekte menuopsætning til netop din begivenhed, så man omfavner alle gæster.

Netop det lokale område har stor betydning for kroens afvikling af middagsselskaber, møder, konferencer m.m. Tæt knyttet til Den Fynske Landsby, der er et anerkendt husmuseum, er det muligt at tilkoble et større udendørsareal til events. Her er der plads til 3.000 pers., hvilket gør det perfekt til afvikling af f.eks. koncerter, udendørsmesser og konferencer. Sortebro Kro tilbyder derfor en bred vifte af fleksible løsninger – både indendørs og udendørs. Hvis man er et selskab på mere end 200 pers., vil arrangementet blive afholdt i et af udendørsteltene.

Når man afholder et arrangement hos Sortebro Kro, vil man leje hele kroen. Med to større selskabslokaler og flere små stuer er der rig mulighed for at være kreativ. Man kan tage velkomstdrinken i et af de intime rum og bevæge sig ind i hovedstuen til køkkenets lækre gastronomi. Kroen er åben for foreslag og planlægger et set-up, der matcher jeres behov og ønsker.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Om det omhandler fest, møde eller andre eventtyper står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljer og dit  selskab.

Kontakt os hvis du har fået interesse for Sortebro Kro eller ønsker nærmere information om stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

300

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Scene

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY