Pavillonen v. Experimentarium

København

10-24 pers.

Send forespørgsel

Experimentarium gemmer på rigtig mange finurlige oplevelser, og er jo et ideelt sted til eksempelvis teambuilding og firmaarrangementer. Her er der mulighed for, at man som kolleger kommer tæt på hinanden, og i fællesskab får skabt gode samt sjove minder sammen. 

Hvis man gerne vil afslutte sin teambuilding-dag med god mad og lækker forplejning, så er Experimentarium også mere end behjælpelig med dette. For enden af himmel trappen finder du nemlig pavillonen ved Experimentarium, og det er virkelig et fantastisk lokale enten at holde en pause i eller afslutte en herlig dag i. Pavillonen befinder sig på toppen af Experimentarium, og i får derfor en virkelig dejlig udsigt. Så uanset om i har booket lokale til møder eller teambuilding her, så er der rig mulighed for, at opleve en lækker afslutning. Der er nemlig forplejning fra deres restaurant SMASK, som laver gakkede retter med fokus på sanseoplevelser og gode råvarer, så i kan få en helt gennemført dag hos Experimentarium.  

Pavillonen ved Experimentarium er ikke det eneste sted, som der er rig mulighed for at booke ved et firmaarrangement. Der er også lokaler som er passende til både møder, konferencer og forelæsninger. Her er videnskaben gjort til spændende, og er virkelig oplevelsen værd. Dermed kan man give sine kollegaer, samarbejdspartnere, kunder m.m. en helt unik oplevelser. Du kan se du mange forskellige muligheder for bookinger hos Experimentarium lige her

Vil du gerne booke pavillonen ved Experimentarium eller et af deres andre lokaler? Så skynd dig ind at booke nemt og bekvemt online på vores side. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så send os endelig en besked eller giv os et kald. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig videre i processen, så du kan komme videre i planlægningen med dit arrangement.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

24

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

24

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Udsigt

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY