Mødeloakler v. Game Streetmekka Viborg

Viborg

10-500 pers.

Send forespørgsel

Mødelokaler ved Game Streetmekka Viborg

Når du træder ind i den gamle produktionshal ved Game Streetmekka i Viborg, så vil du opleve urbane, rå og rustikke omgivelser, som helt sikkert vil inspirere til en hel masse kreativitet. Og er det ikke de perfekte omgivelser at afholde et møde i?

Hvis du leder efter et mødelokale i Viborg, så er det helt sikkert værd at kigge nærmere på mødelokaler ved Game Streetmekka Viborg, for her finder du nemlig flere forskellige mødelokaler, hvor der er plads fra alt til to personer helt op til 500 personer. Hele hallen samt alle rum bærer præg af streetkulturen, så uanset hvilket lokale du booker, vil I opleve den fede stemning som hallen byder på. Det er en helt anderledes stemning end man normalt kender fra mødelokaler, og det giver den fedeste vibe og booster kreativiteten – dermed et perfekt sted til at holde møder i.

Til alle møder kan Game Streetmekka Viborg sørge for opsætning af standard AV-udstyr, Wi-Fi og kontorartikler. De kan desuden være behjælpelige med servering af lækker forplejning i form af vand, frugt eller kage. Der er også mulighed for catering alt efter hvilket tidpunkt på dagen, du skal afholde dit møde.

Game Streetmekka byder på forskellige typer af mødelokaler i Viborg, men hvis det er til en konference eller workshop for mange mennesker, så anbefaler vi, at du ser nærmere på deres asfaltbaner eller Store hal, da de er ideelle til de store forsamlinger.

Game Streetmekka Viborg er en nonprofit organisation, som hjælper børn og unge i socialt udsatte boligområder, med at få bedre rammer og sammenhold gennem gadeidrætten. Her får de bl.a. et godt fællesskab og mulighed for at udvikle sig gode trænere. Er det ikke en sag der er værd at støtte? Hvis du er enig – så skynd dig at booke dit næste mødelokale i Viborg hos Game Streetmekka. Har du brug for hjælp eller spørgsmål så send endelig en besked til Rentspace, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY