Asfaltbanerne v. Game Streetmekka Viborg

Viborg

100-300 pers.

Send forespørgsel

Asfaltbanerne ved Game Streetmekka Viborg

Game Streetmekka Viborg har nogle virkelig fede faciliteter, hvor du kan afholde dit næste event. Her er der mulighed for at afholde nogle anderledes og fede arrangementer, som helt sikkert vil falde i god jord hos de fleste.

Game Streetmekka Viborg består af en tidligere produktionshal, som nu er forvandlet til asfaltbaner, mødelokaler og mange hyggekroge og som til dagligt huser gadeidræt for børn og unge. Udover det er det også mulig at booke asfaltbanerne til dit næste event. Her er det nemlig muligt at holde firmaworkshops, teambuilding, konferencer, foredrag og meget mere i rå og rustikke omgivelser. Du kan samle op til 300 mennesker i de urbane rammer, hvor der er muligheder for mange typer af opsætning af stole og borde – alt efter hvad der passer til den type event, som du skal afholde.

Du kan her få skræddersyet dine  arrangementer, så det passer til de behov, du eller I har til jeres arrangement. Omgivelserne i hallen gør det muligt at inddrage streetkulturen og lave en masse fede og aktive aktiviteter eksempelvis til jeres teambuilding. Det er jo oplagt at prøve nogle af faciliteterne, der er lavet til streetsporten som parkour, streetart, gadefodbold m.m. Det er også muligt at booke en af de dygtige instruktører til at afprøve disse ting, hvis I gerne vil afholde et mere aktivt firmaarrangement. Der er mange forskellige typer af lokaler du kan booke hos Game Streetmekka Viborg – og du kan få et overblik over dem alle lige her.

Derudover kan man booke Game Streetmekka Viborg med god samvittighed, da man tager et socialt ansvar samtidig. Game har nemlig siden 2002 støttet børn og unge i socialt udsatte boligområder gennem gadeidrætten.

Hvis du gerne vil booke asfaltbanerne ved Game Streetmekka Viborg – så tøv endelig ikke. Det er den perfekte mulighed for at afholde møde, konference eller teambuilding i fede og urbane rammer. Men hvis du har spørgsmål til dette, så må du endelig kontakte Rentspace, så vi kan hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY