Store Hal v. Game Streetmekka Viborg

Viborg

100-300 pers.

Send forespørgsel

Store Hal ved Game Streetmekka Viborg

Hvis du leder efter fede lokaler til at afholde dit næste event i eller omkring Viborg, så er Store Hal ved Game Streetmekka helt sikkert et fantastisk bud. Her er der mulighed for at lade sig inspirere og lade kreativiteten blomstre i unikke og rustikke rammer.

Store Hal ved Game Streetmekka Viborg skal næsten opleves, for der er her mulighed for så mange forskellige typer af arrangementer. Hele hallen har et råt industriudtryk med beton og mange finurlige detaljer. Du er ikke i tvivl om, når du træder ind, at der her er plads til massevis af kreativitet. Det her er et oplagt sted at samle større grupper til workshops eller teambuilding. Her er der mulighed for at arbejde imellem kampesten, træstammer og parkour-rails. Du kan også booke en instruktør, som kan hjælpe her med at afprøve forskellige gadeidrætsaktiviteter – en perfekt mulighed til jer, som skal afholde teambuilding.

Der er der også mulighed for forskellige stole- og bordopsætninger. Dermed er Store Hal også en rigtig god mulighed for jer, som skal holde et arrangement, hvor der er brug for en scene. Du kan derfor også bruge denne hal til lanceringer, foredrag m.m. Udover at du vil booke et hammerfedt lokale her, så vil du også støtte en god sag. Game Streetmekka er nemlig en nonprofit organisation, som støtter børn og unge fra socialt udsatte boligområder. Dette gøres netop gennem gadeidræt, hvor der skabes fællesskab og gode stunder.

Udover Store Hal ved Game Streetmekka Viborg er der også andre muligheder. Der er asfaltbanerne, som også kan rumme en større forsamling af mennesker eller forskellige størrelser af mødelokaler, hvis du gerne vil afholde et møde i anderledes og inspirerende rammer. Du kan få et overblik over de forskellige muligheder lige her.

Har du spørgsmål til Rentspace? Så send os endelig en besked, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. Vi kan også sætte dig i forbindelse med vores store netværk af samarbejdspartnere, som kan bidrage til, at alle dine behov og ønsker for dit arrangement bliver en realitet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY