Lille sal v. Haderslevhus

Haderslev

40-80 pers.

Send forespørgsel

Lille sal v. Haderslevhus

Mangler du festlokaler til fødselsdag, konfirmation, sølv- eller guldbryllup så kig endelig nærmere på Haderslevhus lokaler. De er nemlig rigtig fine, og passer til mange forskellige typer af fester.

Lille sal ved Haderslevhus har med sine røde vægge og røde gulvtæppe et roligt og måske lidt ældre udseende. Det betyder, at lokalet er fyldt med hygge og charme, og med plads til op til 80 mennesker er der rig mulighed for at holde en rigtig fin fest her. Haderslevhus vil rigtig gerne hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer for din fest, møde eller arrangement, og forsøger derfor også at imødekomme dine behov. De vil gerne være behjælpelige med at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, så de står for mad, drikke, servering, rengøring og opvask så du og dine gæster bare kan sætte sig til bords og nyde en lækker middag lavet af lokale råvarer.

Haderslevhus ligger i smukke og historiske omgivelser, og både byen og deres lokaler er fyldt med charme. Når du holder din fest her, er der mulighed for parkering ved Jomfrustien. Haderslevhus byder også på andre lokaler, hvis du eksempelvis har brug for et større lokale med plads til flere mennesker. Du kan se deres andre lokaler lige her.

Her hos Rentspace er vores vigtigste mission, at du finder de lokaler, som passer bedst til dit arrangement, event eller fest. Derfor sidder vi også klar, hvis behovet for hjælp og guidning skulle opstå. Derfor må du endelig ikke tøve med kontakte os. Vi har også samlet de fedeste leverandører og samarbejdspartnere, og dem deler vi gerne med dig, så dine drømme bliver opfyldt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY