Ridderbaren v. Haderslevhus

Haderslev

25-50 pers.

Send forespørgsel

Ridderbaren v. Haderslevhus

Når du holder din fest hos Haderslevhus, er der ingen tvivl om, at de helt sikkert vil være behjælpelig med at skabe en mindeværdig fest. Her er der fyldt med en god atmosfære, charme og sjæl. Du skal derfor ikke tøve med at booke deres lokaler, hvad enten du skal holde barnedåb, konfirmation eller fødselsdag. Deres lokaler er perfekte til dette.

Du kan blandt andet leje den charmerende Ridderbar. Her er der god plads og loaklet har en bar, så dine gæster vil helt sikkert ikke gå tørstige hjem. Til dagligt fungerer Ridderbaren ved Haderslevhus som restaurant, men kan også bookes til selskaber. Du har derfor muligheden for at holde din fest eller måske møde i rustikke og historiske omgivelser, for der er ingen tvivl om at lokalet her er unikt.

Ridderbaren ved Haderslevhus er perfekt til forskellige typer af arrangementer, og Haderslevhus sætter også en ære i at hjælpe jer med at skabe de perfekte rammer for jeres fest. Derfor sørger de også for jeres menu, som er skabt af lækre og lokale råvare. De servere maden og drikkelse for jer, og så sørger de også for oprydning, rengøring og opvask – så det eneste i skal, er at læne jer tilbage og nyde festen.

Hos Rentspace hjælper vi også gerne med at gøre jeres drømme til virkelighed, og derfor har vi samlet en række leverandører og samarbejdspartnere til jer, som kan være behjælpelige med at gøre jeres fest fuldent. Tag endelig et kig på dem. Hvis i har brug for yderligere sparring eller hjælp, så send os en besked eller ring til os, så vi kan hjælpe jer godt videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY