Kirstinelund v. Officelab

Århus

20-300 pers.

Send forespørgsel

Hos Officelab kan du få det maksimale udbytte af dit møde eller konference i et dynamisk og innovativt miljø blandt 100 virksomheder. Du kan bruge deres omgivelser kreativt og give dit arrangement kant og dynamik – kombinationen af grønne omgivelser, vækstende virksomheder og arkitektonisk inspirerende bygninger giver noget unikt til dig og dine gæster.

Officelab består af seks nyrenoverede, arkitektonisk flotte bygninger. Alle bygninger har et eller flere mødelokaler inspireret af stedets grønne omgivelser. Du kan således holde dit møde i f.eks. havet, marken, engen eller himlen. Vi har et stort konferencelokale med plads op til 200 personer, der kan indrettes specifikt efter dit behov – både til kursus, undervisning og foredrag – samt et mindre konferencelokale med plads op til 30 personer.

Café kirstinelund ligger rammen om en afslappet pause indendørs, men også udendørs om sommeren. Udover at servere en sæsonvarieret og velsmagende buffet til frokost, kan maden også serveres direkte ind til mødelokalerne. Skal du holde et mere uformelt arrangement (reception, personalehygge osv.), er caféen også mulig at reservere.

Hos Rentspace stræber vi altid efter at give fleksibel og personlig kundeservice. Vi tilbyder gratis rådgivning, når du skal planlægge det kommende event. Vi står klar til at hjælpe dig, lytte til dine behov, og vi vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Lad os sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor alle aspekter fungerer optimalt.

Kontakt os for yderligere information vedr. Kirstinelund v. Officelab. Book evt. en rundvisning af lokalerne for at opleve det fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

300

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

150

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Scene

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY