Just Andersen Stuen v. Strandmøllekroen

Klampenborg

10-50 pers.

Send forespørgsel

Just Andersen stuen ligger i det idylliske Strandmøllekro. Her er der i alt tre flotte selskabslokaler med plads op til 95 spisende gæster i det største af lokalerne. De er indrettet med fokus på nordisk kvalitet og komfort, når det er bedst.  Alle typer af arrangementer er velkommen og vi har gode muligheder for at tilpasse jeres ønsker og behov med de perfekte rammer.

I sommerhalvåret er der mulighed for at starte med champagne og snacks på vores terrasse, hvor der er en fantastisk udsigt over Øresund. Vi har bevilling til kl. 05.00 og masser af gratis parkeringspladser. Kontakt os endelig, hvis der er brug for en rundvisning .

I den flot dekorerede Just Andersen Stue er der udsigt til skovens natur og ro. Selskabslokalet emmer af stemning og hygge. Masser af flotte billeder og citater fra gammel tid er malet på væggene ind i mellem bjælkeknægtene, som er dekoreret af Just Andersen – heraf stuens navn.

Det er også muligt at leje hele Strandmøllekroen, hvor der i alt kan være plads til 220 siddende. Igennem Rentspace kan du samtidig leje Festsalen, der er kroens største selskabslokale.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY