Festsalen v. Strandmøllekroen

Klampenborg

10-100 pers.

Send forespørgsel

På Restaurant Strandmøllekroen er der tre flotte selskabslokaler, havudsigt og rolige omgivelser. Stedet blev gjort til kro i år 1811. I dag er her indrettet med fokus på nordisk kvalitet og komfort, når det er bedst. Alle typer af arrangementer er velkomne, og de har gode muligheder for at tilpasse jeres ønsker og behov med de perfekte rammer. Kroen emmer af historie og charme og er en smuk perle på Strandvejen i Nordsjælland.

I sommerhalvåret er der mulighed for at starte med champagne og snacks på terrassen, hvor der er en fantastisk udsigt over Øresund. Der er bevilling til kl. 05.00 og masser af gratis parkeringspladser.

Festsalen, som er det største af de tre lokaler, har plads til 95 gæster og udsigt udover smukke Øresund. Med sit flot udsyn op langs østkysten er der iscenesat de perfekte rammer for bryllup, barnedåb, fødselsdag og andre mindeværdige arrangementer. Der er egen terrasse med direkte udgang direkte fra lokalet. Her er der mulighed for runde eller aflange borde med simpel, moderne bordopdækning og -dekoration.

Det er også muligt at leje hele Strandmøllekroen, hvor der i alt kan være plads til 220 siddende. Kroen er yderligere opdelt i Just Andersen Stuen og Havestuen, der også kan udlejes igennem Rentspace.

Rentspace tilbyder gratis og fleksibel hjælp til dit næste event. Kontakt os endelig, hvis der er brug for en rundvisning eller ekstra ting såsom blomster, musik m.m. Vi har et hav af kontakter, der kan være med til at skabe den perfekte dag eller aften.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

85

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY