Havestuen v. Strandmøllekroen

Klampenborg

10-45 pers.

Send forespørgsel

På Restaurant Strandmøllekroen er der 3 flotte selskabslokaler med plads til op til 95 spisende gæster i det største af lokalerne. De er indrettet med fokus på nordisk kvalitet og komfort, når det er bedst. Alle typer af arrangementer er velkommen. Her er der gode muligheder for at tilpasse arrangementet til jeres ønsker og behov med de perfekte rammer.

I sommerhalvåret er der mulighed for at starte med champagne og snacks på deres terrasse, hvor der er en fantastisk udsigt over Øresund. Der er bevilling til kl. 05.00 og masser af gratis parkeringspladser. Havestuen bliver primært brugt til a la carte. Den bliver på store mærkedage også brugt til selskaber.

Hvid oliemaling pryder væggene og store vinduer ud mod Øresund. I Have Stuen kan der være 45 gæster i lokalet, og der er desuden et tilstødende mindre festlokale, hvor der er plads til yderligere 14 personer. Hvis man derfor kan fylde Havestuen op, kan dette rum være passende som børne- og ungelokale.

Kroen udlejer yderligere to lokaler, som kan sættes i forlængelse af Havestuen. Læs mere om deres hyggelige Just Andersen Stue og den moderne Festsal. Det er også muligt at leje hele Strandmøllekroen, hvor der i alt kan være plads til 220 siddende.

Kontakt os endelig, hvis der er brug for en rundvisning. Vi hos Rentspace står klar til at give dig personlig og fleksibel rådgivning, når du skal skabe dit kommende bryllup, fødselsdagsmiddag, forretningsmøde eller meget andet. Vi stræber efter at imødekomme dine behov og drømme, så der kan skabes et uforglemmeligt arrangement med fokus på detaljer og helhedsoplevelsen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

45

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY