HOV Mester

København

30-60 pers.

Send forespørgsel

Mangler du et sted at invitere logen, vennerne eller tøserne hen? Hvad med HOV Mester? En super fin bar, hvor du kan samle op til 60 personer indenfor, og nyde en kold forfriskning – måske inden turen går videre?

HOV Mester har et 100 m2 serveringsområde med 60 siddepladser. Hvis vejret tillader det, så er det også muligt at sidde udenfor. Udenfor er der plads til op til 30 personer. I denne bar vil i finde et pænt sortiment af øl, vin og cocktails. Til trods for at det er en bar, vil det dog også være muligt, at bestille lette anretninger, hvis den lille sult melder sig under besøget. HOV Mester er et hyggeligt sted, med et lidt rustikt udtryk men dog stadig klassisk bar-stil. Her er der rigtig gode muligheder for at sjov og hyggelig aften, uanset om det er kunder, venner, forretningsmøde eller gæsterne til fødselsdagen som skal forkæles lidt ekstra. Her kan man sagtens få lidt godt til ganen og have en rigtig skøn stund.

Her hos Rentspace vil vi jo rigtig hjælpe med at finde det perfekte lokale til jeres fest eller arrangement. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalgt venues fra de helt små til de helt store, så du nemt og bekvemt kan finde de perfekte lokale. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

60

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY