M2Tango

København

50-150 pers.

Send forespørgsel

Er du på udkig efter et charmerende lokale?… så har M2Tango et rigtig god bud, for deres sal kan nemlig bruges til meget andet end at byde op til dans. I weekenderne kan deres sal benyttes til privatfest eller en firmafest.

M2Tangos sal er rustik og samtidig utrolig charmerende. Der er fint lysinfald fra ovenvinduer, bjælker og rigtig god belysning. Lokalet er 250 m2 stort og har plads til op til 150 personer, så der er rigeligt med plads til en rigtig god fest. Hvis det er en firmafest, fødselsdag eller andet fejring der skal holdes, så er det her et rigtig fint bud. Udover salens størrelse finder du også et professionelt musikanlæg, aircondition og showlys. Du vil også straks få øje på siddearrangementet, som er placeret rundt i salen – det er nemlig i ægte mormor-stil. Det er bestemt også værd at nævne, at der med til lokalet følger garderobe og ej at forglemme baren. Baren er, ligesom resten af lokalet, i en rigtig charmerende og gennemført stil, som bare inviterer til en rigtig hyggelig aften. Så kridt danseskoene og få booket lokalet og byd dine gæster indenfor til en uforglemmelig aften.

Hos Rentspace er vores allervigtigste opgave at finde det rette match til dig, som leder efter et lokale til et arrangement eller et event. Så hvis vi kan hjælpe med det, eller du gerne vil booke en fremvisning eller noget tredje, så kontakt os, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

110

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY