Concrete Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Esbjerg

10-75 pers.

Send forespørgsel

Concrete Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Hos Game Streetmekka Esbjerg er der så mange muligheder for at holde unikke og bemærkelsesværdige events og arrangementer, uanset om det er workshop, lanceringer, receptioner eller konferencer. Det helt særlige ved denne lokalitet er nemlig de urbane og unikke rammer, som er skabt her.

Ved Game Streetmekka Esbjerg finder du Concrete Mekka, som er en udendørs skatehal, som er rigtig fed. Til dagligt bruger de unge mennesker den til at stå på skateboard, løbehjul og rulleskøjter. Men den kan selvfølgelig bruges til meget andet – her er det virkelig kun, fantasien der sætter grænser. Her vil det jo være oplagt at afholde en workshop eller prøve kræfter med rulleskøjter og skateboard til en teambuilding dag. Hvis det lyder som noget for dine kollegaer, så slå endelig til, for i kan også booke instruktører, som guider jer igennem de forskellige aktiviteter i gadeidrætten, så I får den bedst mulige oplevelse.

Tilbage i 2016 blev Game Streetmekka Esbjerg renoveret, og står i dag som en fantastisk og unik bygning, som gemmer på mange spændende oplevelser. Men derudover så er Game Streetmekka en nonprofit organisation, som støtter børn og unge i socialt udsatte boligområder gennem gadeidrætten. Her styrkes sammenhold, og der skabes også nye ledere. Så hvis du booker Concrete Mekka eller af deres andre fede lokaler, så støtter du et virkelig godt formål.

Har du spørgsmål til Rentspace eller brug for hjælp, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.