Lounge Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Esbjerg

50-150 pers.

Send forespørgsel

Lounge Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Game Streetmekka i Esbjerg blev opført tilbage i 2016, og er en inspirerende hal, hvor der er muligt at afholde et væld af forskellige typer events og arrangementer. Det fede design og den urbane stil inviterer virkelig til, at man her kan opleve de fedeste dage, uanset hvad der skal afholdes.

Lounge Mekka ved Game Streetmekka Esbjerg er et fedt område, som bliver brugt til hygge og afslapning i hverdagene. Her er der sofaer og forskellige aktiviteter, som bare gør det til et hyggeligt og rummeligt lokale. Rummet har et råt og rustikt udseende, som kommer til udtryk via de rustikke mursten som underlag og de metalspær, som opdeler lokalet. Lounge Mekka har direkte adgang til pladsen, hvilket gør dette lokale ideelt til at byde gæster velkommen ved større arrangementer. Der kan samles op til 150 personer i rummet, som samtidig også gør det muligt at holde mellemstore møder, konferencer eller networking sessioner her.

Game Streetmekka Esbjerg vil rigtig gerne bidrage til, at du og dine gæster får en rigtig lækker dag, som afsluttes med smil på læben. Derfor hjælper de med at skræddersy dit arrangement, så det bliver præcis, som du drømmer om. Det er oplagt at afholde et arrangement, hvor streetkulturen bliver inddraget, og det har de også rigtig god erfaring med. Mulighederne er så mange her, og du kan se nærmere på alle lokalerne lige her.

Game Streetmekka støtter børn og unge i socialt udsatte boligområder gennem gadeidrætten, og du støtter derfor et godt formål, hvis du holder dit arrangement her. Hvis du har brug for hjælp til booking eller spørgsmål, så kontakt endelig Rentspace, så vi kan hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.