Dance Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Esbjerg

20-50 pers.

Send forespørgsel

Dance Mekka Esbjerg

Game Streetmekka Esbjerg byder også på et super lækkert dansestudie, som også kan bruges til at holde arrangementer i. Game Streetmekka skaber sammenhold og fællesskab for børn og unge i socialt udsatte boligområder gennem gadeidrætten, så hvis du leder efter et lokale til møde, workshop eller konference i Esbjerg så kan du med god samvittighed godt kigge nærmere på denne mulighed.

Dansestudiet “Dance Mekka” ved Game Streetmekka i Esbjerg er et rigtig fint lokale, som har et lidt andet udtryk end resten har Game Streetmekka Esbjerg. Her er der flotte parketgulve, store vinduer og et smukt lysindfald. Rummet har en glasvæg, hvor der er udsigt til udendørsområdet. Der er her plads til op til 50 personer, og lokalet kan derfor bruges til forskellige formål. Det er rigtig godt til eksempelvis mindre møder, workshops eller opdeling i teamarbejde.

Game Streetmekka Esbjerg er en unikt renoveret togremise som åbnede i 2016, og har siden da huset mange former for gadeidræt. Men derudover er det sandsynligvis også det mest inspirerende sted i Esbjerg at afholde konference, møder, firmaarrangementer, events, teambuilding og meget mere. Og hvis Dance Mekka ikke lige opfylder de behov du har til dit arrangement, så finder du også asfaltbaner og lounge, som kan rumme mange flere personer hos Game Streetmekka Esbjerg – her er der nemlig plads til både de store og de små arrangementer. Du kan få et overblik over lokalerne lige her.

Det er nemt at komme til Game Streetmekka Esbjerg, da der ligger forholdsvis tæt på offentlig transport både i form af bus og tog.

Rentspace sidder klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om du skal have hjælp til booking, eller du har spørgsmål til Dance Mekka. Smid os en besked og vi vender tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY