Brick Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Esbjerg

50-150 pers.

Send forespørgsel

Brick Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Leder du efter et eventlokale eller måske god lokation til teambuilding i Esbjerg? Så er du landet det helt rigtige sted, for ”Brick Mekka” ved Game Streetmekka Esbjerg er et originalt og unikt lokale, som byder på så mange og anderledes muligheder. Så her er der rig mulighed for at få stablet et arrangement på benene, som de fleste sent vil glemme.

Brick Mekka bærer meget præg af New York, og den hiphop og streetkultur man kan opleve der. Det er et råt lokale med beton og streetart på væggene. Til dagligt bliver lokalet flittigt brugt af børn og unge, som elsker at skate, scoote og lave parkour. Lokalet er nemlig særligt indrettet med baner til dette. Det gør samtidig lokalet helt unikt til events, da det selvfølgelig er oplagt at bruge banerne aktivt. Her er der gode muligheder for at afholde anderledes og kreative workshops, konferencer eller teambuilding arrangementer. Der er også mulighed for, at få glæde af en instruktør som kan instruere i de forskellige aktiviteter, som gadeidrætten byder på – en perfekt og udfordrende aktivitet til en teambuilding dag i Esbjerg.

Brick Mekka kan rumme op til 150 personer, og kan bruges mange forskellige typer af arrangementer. Lokalet har udsigt til udendørsarealet på den ene side og Lounge Mekka på den anden. Hvis du føler, at Game Streetmekka er superfedt, men Brick Mekka ikke lige rammer det, som du skal bruge til dit event. Så fortvivl ej – for der er mange flere lokaler, hvor der kan holdes alt fra møder til konferencer. Du kan få overblikket over dem alle lige her.

Der er mange fordele ved at holde sit arrangement i samarbejde med Game Streetmekka. For det første kan de hjælpe med planlægning og eksekvering af dit arrangement, og derudover støtter du en god sags tjeneste. De hjælper nemlig børn og unge i socialt udsatte boligområder gennem gadeidrætten. Skulle du sidde med spørgsmål til Brick Mekka ved Game Streetmekka Esbjerg, eller måske har du brug for hjælp til at booke lokalet, så send endelig Rentspace en besked så du hurtigst muligt kan komme videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY