Yellow Box v. Game Streetmekka Esbjerg

Esbjerg

4-15 pers.

Send forespørgsel

Yellow Box ved Game Streetmekka Esbjerg

Game Streetmekka Esbjerg byder på mange forskellige typer af lokaler i forskellige størrelser. Det betyder også, at der er rigtig mange muligheder for at holde events og arrangementer her, uanset hvad du skal holde. Det fede ved Game Streetmekka Esbjerg er, at her kan man holde det i anderledes og unikke omgivelser, som booster energi og kreativitet.

Det allermindste lokale, som man finder hos Game Streetmekka Esbjerg er det lokale, som hedder Yellow Box. Yellow Box er velegnet til et mindre antal personer, og derfor oplagt at bruge som et networking lokale eller i sammenhæng med et teambuilding- eller firmaarrangement, hvor der er behov for at dele gruppen lidt op eller lave opgaver i en mindre gruppe eller hvad der nu giver mening for jeres arrangement.

I dette lokale er der en glasfacade, som trods lokalets lille størrelse gør lokalet lyst og åbent. Her er der udsigt til pladsen samt det udendørs skatebowl Concrete Mekka. Game Streetmekka Esbjerg byder på mange andre typer af lokaler også, som hver har deres egen unikke charme og muligheder, og er helt sikkert et kig værd, hvis du skal holde event eller arrangement i Esbjerg. Du kan derfor hurtigt og nemt få et overblik over alle mulighederne her.

Når du holder event, møde, konference eller noget helt andet her, så der hjælp at hente. For Game Streetmekka hjælper nemlig gerne med planlægning, opsætning, catering og meget mere – så du får lige præcis det arrangement, som du håber på. Så tøv endelig ikke med at booke dit ønskede lokale, for du støtter nemlig også børn og unge i socialt udsatte boligområder samtidig.

Har du spørgsmål til Rentspace? Så send en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY