Trattoria Luca

Lyngby

20-60 pers.

Send forespørgsel

Trattoria Luca

I Italien er sættes der meget værdi i at samle familie og bekendte for at fejre store øjeblikke i livet. Denne tradition kan også opleves ved Trattoria Luca. Her vil I nemlig opleve en rigtig lækker italiensk restaurant, som kan bookes til forskellige events. Så uanset om du vil samle familien og vennerne til fødselsdag eller en anden begivenhed, kan det sagtens lade sig gøre her. Det er ligeledes muligt at holde et firmaarrangement her.

Trattoria Luca er mellemsøsteren i Lucafamilien. Her kan du sætte tænderne i autentisk italiensk pizza og antipasti. I retterne har de et stort fokus på rene smage og de rigtige råvarer. Maden er en eksplosion af indtryk, hvilket står i stor kontrast til den enkelthed maden ellers kendetegnes ved. De klassiske italienske maddyder akkompagneres af et farverigt og sanseåbenbarende interiør og en festlig stemning, som får dig til at blive hængende til cocktails og vin længe efter den sidste sprøde skorpe er spist. Der hersker ingen tvivl om, at både mad og interiør i samarbejde skaber virkelig festlige rammer for dit event, og vil sikkert være med til at give store smil på læben, også når dine gæster går hjem igen.

Trattoria Luca ligger i Lyngby med kort til både bus og tog. Det er derfor et oplagt venue til årets private- eller firmabegivenheder. Her kan folk komme til fra både nært og fjernt. Lucafamilien har flere restauranter i København, og de kan se dem alle her.

Hos Rentspace vil vi gerne bidrage til, at planlægningen af dit arrangement eller event går så nemt som overhovedet muligt. Derfor besvarer vi selvfølgelig dine beskeder så hurtigt som overhovedet muligt. Du kan også altid ringe til os, så vi kan få en snak om dine ønsker til venue.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY