Brede Høker

København

25-80 pers.

Send forespørgsel

Mangler du et dejligt lokale til din næste fest? Så skal du absolut se nærmere på forsamlingshuset Brede Høker. Her er der god plads til at samle et selskab i anledning af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller noget helt andet.

Lokalet er fyldt med sjæl og historie, og det mærker man, når man træder ind her. De småsprossede ruder giver et rigtigt dejligt lysindfald og sammensat med de mørke gulve, hvide vægge og rustikke søjler, giver det et smukt industrielt look. Her er virkelig stemningsfyldt, og udover selve lokalet så bidrager omgivelserne også til dette. Her er der nemlig udsigt til Mølleåen, som breder sig ud til en sø foran forsamlingshuset. Bagved bygningen finder du også den brostensbelagte Slusegård, som I også gerne må benytte. Her er der adgang til en rigtig smuk park, som man også kan gå en lille tur i, hvis man trænger til at strække benene og få noget luft.

Når du lejer dette lokale, kan du næsten få det som du ønsker. Du kan bestille med Catering fra caféen Høker, lade personalet hos Brede Høker stå for opdækning, servering, oprydning og rengøring eller du kan gøre det selv. Det er helt op til dig, og hvad du ønsker.

Vil du gerne se nærmere på Brede Høker? Så tøv endelig ikke med at række ud til Rentspace, for vi er gerne behjælpelige med at arrangere en fremvisning. Hvis du sidder med andre spørgsmål, så send dem endelig videre til os, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig videre i din søgen efter det perfekte lokale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY