Store sal v. Haderslevhus

Haderslev

100-350 pers.

Send forespørgsel

Store sal v. Haderslevhus

Haderslevhus har tre selskabslokaler med hver deres charme. Også Store sal ved Haderslevhus har en unik charme, som passer til mange typer af fester som barnedåb, konfirmation, kobber-, sølv- eller guldbryllup. Så hvis du står og mangler et lokale i eller omkring Haderslev så læs endelig videre her!

Store sal har bar, dansegulv og scene – alt hvad et festlokale skal byde på. Når du træder ind i lokalet, er det som at træde ind i en tidslomme, for charmen fra 1963 er ikke til at tage fejl af når man ser de skønne træpaneler og lamperne, som også er tilbage fra den tid. Gennem tiden er der opført koncerter, teaterstykker og revyer på den 100 m2 store scene, som også har tilhørende orkestergrav. Det betyder også, at dette lokale byder på rigtig mange muligheder for et superfedt arrangement. Haderslev hus sørger selvfølgelig for alt det praktiske, så i bare skal læne jer tilbage og nyde jeres gæster og festen. De kreerer en lækker middag af lokale råvarer, som de serverer for jer, og så tager de også både rengøringen og opvasken.

Der er en masse gode grunde til at holde sin fest her, da her er en god atmosfære, og der er fyldt med sjæl. Haderslevhus har dog også andre lokaler, som du kan kigge nærmere på, for at se hvilket et af deres lokaler, som passer bedst til dine behov.

Hos Rentspace sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål så send og endelig en besked. Vi kan også hjælpe med arrangere en fremvisning af lokalerne, hvis du rigtig gerne vil se dem inden du booker.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

350

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY