Staldcaféen v. Grand B

Charlottenlund

20-80 pers.

Send forespørgsel

Grand B står får driften af Travbanens charmerende café, Staldcaféen. Her finder du industrielle detaljer og et råt udtryk, der er ud over det sædvanlige. Cafeen er etableret i en af de gamle staldbygninger, hvilket kommer til udtryk i bygningens arkitektur og layout. Man kommer i den helt rigtige stemning, når man træder ind i caféen. Et helt igennem unikt og et hyggeligt samlingssted.

Udover at være et naturligt samlingssted for alle aktører på løbsdagene er Staldcaféen fantastisk til møder, kursus samt alle former for privatfester for op til 80 gæster. Der er masser af plads udenfor lokalet og kæmpe terrasse med muligheden for at nyde solen hele dagen. Få en rundvisning i staldene, eller udnyt chancen for at sætte et vaskeægte travløb op med jeres gæster som kuske for de fine heste.

Caféen er etableret i en af de gamle staldbygninger, og man kommer i den helt rigtige stemning, når man træder ind i caféen. Et helt unikt og hyggeligt samlingssted, hvor man på en rigtig fin måde har bibeholdt bygningens oprindelige historie.

Udover et naturligt samlingssted for alle aktører på løbsdagene, er Staldcaféen fantastisk til møder, kurser samt alle former for privatfester for op til 80 gæster på lokalets i alt 200 kvm. Skab anderledes rammer og inviter til et inspirerende arrangement, hvor der øje for en fed helhedsoplevelse. Samtidig kan man leje Grand B’s ikoniske Ballroom.

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og personlig rådgivning, når du skal planlægge dit kommende arrangement. Vi er interesseret i dine behov, præferencer og drømme, når vi sammen skal skabe en optimal løsning. Gennem gensidig samarbejde brænder vi for, at alle aspekter spiller – lige fra lokale, mad og drikkevarer til underholdning. Du og dit selskab skal kunne nyde jeres dag eller aften i trygge, professionelle ramme.

Kontakt os for at høre meget mere eller book en fremvisning af stalden. Vi anbefaler altid, at man ser stedets fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY