Ballroom v. Grand B

Charlottenlund

25-550 pers.

Send forespørgsel

Ballroom v. Grand B tilbyder klassiske travdage i Lunden – til fester, firmajulefrokoster, møder, konference, minimesser og meget mere. En ekstraordinær oplevelse i smukke, historiske omgivelser.

Grand B er på samme tid hyggeligt, men de har også rå rammer, der skaber et helt specielt rum til et hvilket som helst selskab. Der kan indrettes til de hyggelige traditionelle selskabslokaler, lounge eller et kæmpe Ballroom med plads til hele firmaet. Med mange kvadratmeter at boltre sig på og højt til loftet er balrummet et unikt sted.

Lokalerne er ideelle til møder, konferencer, events, produkt-præsentation, minimesser og meget mere. En kæmpe 360o panoramaudsigt over Nordens ældste travbane og det smukke Øresund i horisonten gør restauranten til noget helt unikt med masser af lys og luft. Med plads til 500 gæster er Grand B en af Nordsjællands største restauranter og egnet til både større og mindre selskaber.

Der er derudover mulighed for at leje hele eller dele af Grand B på en travdag til jeres firma. Teamet sætter dagen op som det passer jer bedst. I kan få en loge for jer selv eller en hel afdeling med plads til flere hundrede. Du sidder selv i sulkyen og oplever glæden ved at overhæle chefen i opløbet. Der sættes et ægte travløb op for jer med indledende heat og den store finale – alt sammen med speaker af travbanens faste speaker.

Læs også om Staldcaféen i samme bygning, der emmer af historie og autentisk hestestald. Der kan sagtens skabes en anerledes opsætning af event eller fest, hvor man kan lade sig inspirere af den smukke travbane og tilhørende lokaler.

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og personlig rådgivning, når dit kommende event, møde eller fest skal afholdes. Vi hjælper dig med planlægningen, lytter til dine ønsker og behov og stræber efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan vi sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor der er fokus på helhedsoplevelsen. Lad detaljer såsom mad, drikkevarer og underholdning sidde lige skabet, så dine gæster og du føler jer velkomne.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

500

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

300

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Scene

Udsigt

food-icon

Udstyr

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY