venue-img
venue-img venue-img

Rumarkivet v. Planetarium

seated-guests-img

12

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Rumarkivet v. Planetarium

Tag dine medarbejdere under armen, og tilbring en workshopdag i inspirerende rammer. Planetariums administration står klar til at modtage din arbejdsgruppe til en ud-af-huset oplevelse i Rumarkivet v. Planetarium. Du kan samle op til 12 personer til en traditionel mødeaktivitet, workshops, mindre foredrag eller præsentationsseancer.

Måske kender du følelsen af at være kørt træt på den faste kontorpind? Så er en tur i Rumarkivet vejen frem til øget produktivitet, effektivitet og engagement. Her kan dine medarbejdere få lov at se arbejdsopgaver, udfordringer og udviklingsprocesser i et nyt lys. Hvis du skal afholde større arrangementer med arbejdspladsen, så kan du med fordel undersøge lokaletyper som Kosmos v. Planetarium og Kuppelsalen v. Planetarium.

Rumarkivet v. Planetarium byder på lækre mødefaciliteter

Mødelokalet er udstyret med memorabilia fra Planetariums historie og udvikling. Derfor emmer rummet af historisk charme, æstetisk design og høj funktionalitet. Den traditionelle mødeaktivitet går oftest hånd i hånd med klassisk design. Syver stolene med den cognacfarvet læder, det massive langbord i lyse træplanker og reolsystemer for enden af lokalet giver følelsen af et klassisk mødelokale.

Dog bryder det naturlige og fyldige lysindfald fra det ovale vindue, interessante artefakter på hylderne og historiske billeder på væggene med det traditionelle udtryk. Det skal være med til at give din arbejdsgruppe inspiration, nye perspektiver og fornyet indblik i de velkendte arbejdsgange.

Rumarkivet er et testamente til fusionen af videnskab, univers og natur. Fra øjeblikket du træder ombord på Rumarkivet v. Planetarium, bliver du transporteret til en verden, hvor der er plads til fakta, forestillinger og fantasi. Derfor er lokalet oplagt, hvis I skal knuse de mest komplekse regnestykker, eller har behov for at brainstorme på kreative kommunikationsindsatser.

Sådan kan Rentspace hjælpe dig

Kontakt Rentspace for vejledning og rådgivning i planlægningsprocessen for at finde de rette rammer til dit næste møde, workshop eller præsentation. Hos os har vi stor erfaring, indsigt og indblik i, hvilke lokaletyper der passer til individuelle behov. Vi gør en dyd ud af at matche de rigtige lokationer med værter, så det passer til din professionelle eller private sammenkomst.

Arrangementerne kan være af vidt forskellig karakter, men på baggrund af tæt kommunikation med vores kunder, kan vi udpege de lokationer, der forenes på bedst mulig vis med dine ønsker. Rentspace er din bookingservice, eventplanlægger og rådgiver, der sørger for at eventprojektets praktiske gøremål bliver færre, så du kan lade de sjove beslutninger og aktiviteter fylde.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

tab-heading-img

Eventtype

Rumarkivet v. Planetarium

København, Gammel Kongevej 10

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Rumarkivet v. Planetarium som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Rumarkivet v. Planetarium