venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Restauranten v. Oluf Bagers Gård

seated-guests-img

70

Siddende gæster

seated-guests-img

150

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Restauranten v. Oluf Bagers Gård

Restauranten er en del af Oluf Bagers Mødrene Gård, som ligger i hjertet af byen. Bygningen går helt tilbage til 1586, hvor den blev opført af den odenseanske købmand Oluf Nielsen Bager. Allerede som ung mand begyndte han sit virke som købmand. Oluf Nielsen Bager rådede over en flåde, som muliggjorde, at han kunne eksportere korn og stude, mens han importerede klæder og andre fine ting.

Lokalet har en fantastisk atmosfære, som er meget svær at gengive. Den charmerende bygningshistorie og -arkitektur skaber de perfekte rammer for et væld af events. Afhold intime middage, festlige julefrokoster, hyggelige fødselsdage eller effektive møder. Alle arrangementer omfavnet af gårdens fantastiske team og skønne gastronomi.

Kvalitet er essensen af Oluf Bagers Gård, hvor den gode smag og det dejlige nærvær mødes. Menuen tager udgangspunkt i det dansk-nordiske køkken, hvor der drages inspiration fra den franske køkkenkunst. Råvarerne er friske og afspejler sæsonernes forskellige udvalg. Køkkenet udvælger nøje alle råvarer, så hver ret smager helt ekstraordinært. På gården er gastronomien en katalysator for det sociale aspekt, hvor helhedsoplevelsen omfavner det gode selskab.

Oluf Bagers Gård råder samtidig over deres klassiske selskabslokale, Renæssancestuen. Her er der flot lysindfald i et lokale af rå elegance. Det er perfekt til en bred vifte af events.

Hos Rentspace hjælper vi gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Lokale, mad, drikkevarer og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Med vores rådgivning gøres den besværlige situation til en nem planlægningsproces.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere. Er du interesseret i en rundvisning af den flotte restaurant hos Oluf Bagers Gård, er du samtidig mere end velkommen til at skrive eller ringe. Vi anbefaler altid en rundvisning, så man kan opleve det fulde potentiale af lokale og faciliteter.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

tab-heading-img

UDSTYR

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Restauranten v. Oluf Bagers Gård

Odense, Nørregade 29

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Restauranten v. Oluf Bagers Gård som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Restauranten v. Oluf Bagers Gård