Restauranten v. Oluf Bagers Gård

Odense

25-40 pers.

Send forespørgsel

Restauranten er en del af Oluf Bagers Mødrene Gård, som ligger i hjertet af byen. Bygningen går helt tilbage til 1586, hvor den blev opført af den odenseanske købmand Oluf Nielsen Bager. Allerede som ung mand begyndte han sit virke som købmand. Oluf Nielsen Bager rådede over en flåde, som muliggjorde, at han kunne eksportere korn og stude, mens han importerede klæder og andre fine ting.

Lokalet har en fantastisk atmosfære, som er meget svær at gengive. Den charmerende bygningshistorie og -arkitektur skaber de perfekte rammer for et væld af events. Afhold intime middage, festlige julefrokoster, hyggelige fødselsdage eller effektive møder. Alle arrangementer omfavnet af gårdens fantastiske team og skønne gastronomi.

Kvalitet er essensen af Oluf Bagers Gård, hvor den gode smag og det dejlige nærvær mødes. Menuen tager udgangspunkt i det dansk-nordiske køkken, hvor der drages inspiration fra den franske køkkenkunst. Råvarerne er friske og afspejler sæsonernes forskellige udvalg. Køkkenet udvælger nøje alle råvarer, så hver ret smager helt ekstraordinært. På gården er gastronomien en katalysator for det sociale aspekt, hvor helhedsoplevelsen omfavner det gode selskab.

Oluf Bagers Gård råder samtidig over deres klassiske selskabslokale, Renæssancestuen. Her er der flot lysindfald i et lokale af rå elegance. Det er perfekt til en bred vifte af events.

Hos Rentspace hjælper vi gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Lokale, mad, drikkevarer og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Med vores rådgivning gøres den besværlige situation til en nem planlægningsproces.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere. Er du interesseret i en rundvisning af den flotte restaurant hos Oluf Bagers Gård, er du samtidig mere end velkommen til at skrive eller ringe. Vi anbefaler altid en rundvisning, så man kan opleve det fulde potentiale af lokale og faciliteter.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.