Renæssancestuen v. Oluf Bagers Gård

Odense

25-75 pers.

Send forespørgsel

Oluf Bagers Gård råder over et helt fantastisk lokale i en af Odenses ældste bygninger. Renæssancestuen er dekoreret med rå murstensvægge, moderne velour gulvtæppe og moderne møbler. Her er man garanteret en autentisk stemning og et roligt tilflugtsted i det fine gule hus – væk fra byens pulserende liv.

Restauranten er en del af Oluf Bagers Mødrene Gård, som ligger i hjertet af byen. Bygningen går helt tilbage til 1586, hvor den blev opført af den odenseanske købmand Oluf Nielsen Bager. Han begyndte allerede som ung mand sit virke som købmand. Gården har en fantastisk atmosfære, som er meget svær at gengive den dag i dag.

Den charmerende bygningshistorie og -arkitektur skaber de perfekte rammer for et væld af events. Renæssancestuen er med sine fine historiske detaljer et perfekt sted at holde selskab – hvad enten det skal være festligt eller formelt. Møblementet er moderne med enkelte historiske elementer. De rå mure og store vinduer giver masser af stemning til rummet. Er der behov for at trække lidt frisk luft i løbet af arrangementet, er det muligt at træde ud i det hyggelige gårdmiljø.

Kvalitet er essensen af Oluf Bagers Gård, hvor den gode smag og det dejlige nærvær mødes. Menuen tager udgangspunkt i det dansk-nordiske køkken, hvor der drages inspiration fra den franske køkkenkunst. Råvarerne er friske og afspejler sæsonernes forskellige udvalg. Køkkenet udvælger nøje alle råvarer, så hver ret smager ekstraordinært. På gården er gastronomien en katalysator for det sociale aspekt, hvor smagsoplevelsen omfavner det gode selskab.

Oluf Bagers Gård råder samtidig over deres klassiske selskabslokale, Restauranten. Her er der flot lysindfald i et lokale af rå elegance, perfekt til en bred vifte af events. Afhold fødselsdag, møde, firmaevent, julefrokost og konfirmation, bare for at nævne få af de mange muligheder, som Oluf Bagers Gård tilbyder.

Hos Rentspace hjælper vi gerne med at planlægge dit næste arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Lokale, mad, drikkevarer og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet, og med vores rådgivning gøres den besværlige situation til en nem planlægningsproces.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere. Er du interesseret i en rundvisning af den flotte restaurant hos Oluf Bagers Gård, er du samtidig mere end velkommen til at skrive eller ringe. Vi anbefaler altid en rundvisning, så man kan opleve det fulde potentiale af lokale og faciliteter.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

75

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY