venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Renæssancestuen v. Oluf Bagers Gård

seated-guests-img

40

Siddende gæster

seated-guests-img

75

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Renæssancestuen v. Oluf Bagers Gård

Oluf Bagers Gård råder over et helt fantastisk lokale i en af Odenses ældste bygninger. Renæssancestuen er dekoreret med rå murstensvægge, moderne velour gulvtæppe og moderne møbler. Her er man garanteret en autentisk stemning og et roligt tilflugtsted i det fine gule hus - væk fra byens pulserende liv.

Restauranten er en del af Oluf Bagers Mødrene Gård, som ligger i hjertet af byen. Bygningen går helt tilbage til 1586, hvor den blev opført af den odenseanske købmand Oluf Nielsen Bager. Han begyndte allerede som ung mand sit virke som købmand. Gården har en fantastisk atmosfære, som er meget svær at gengive den dag i dag.

Den charmerende bygningshistorie og -arkitektur skaber de perfekte rammer for et væld af events. Renæssancestuen er med sine fine historiske detaljer et perfekt sted at holde selskab - hvad enten det skal være festligt eller formelt. Møblementet er moderne med enkelte historiske elementer. De rå mure og store vinduer giver masser af stemning til rummet. Er der behov for at trække lidt frisk luft i løbet af arrangementet, er det muligt at træde ud i det hyggelige gårdmiljø.

Kvalitet er essensen af Oluf Bagers Gård, hvor den gode smag og det dejlige nærvær mødes. Menuen tager udgangspunkt i det dansk-nordiske køkken, hvor der drages inspiration fra den franske køkkenkunst. Råvarerne er friske og afspejler sæsonernes forskellige udvalg. Køkkenet udvælger nøje alle råvarer, så hver ret smager ekstraordinært. På gården er gastronomien en katalysator for det sociale aspekt, hvor smagsoplevelsen omfavner det gode selskab.

Oluf Bagers Gård råder samtidig over deres klassiske selskabslokale, Restauranten. Her er der flot lysindfald i et lokale af rå elegance, perfekt til en bred vifte af events. Afhold fødselsdag, møde, firmaevent, julefrokost og konfirmation, bare for at nævne få af de mange muligheder, som Oluf Bagers Gård tilbyder.

Hos Rentspace hjælper vi gerne med at planlægge dit næste arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Lokale, mad, drikkevarer og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet, og med vores rådgivning gøres den besværlige situation til en nem planlægningsproces.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere. Er du interesseret i en rundvisning af den flotte restaurant hos Oluf Bagers Gård, er du samtidig mere end velkommen til at skrive eller ringe. Vi anbefaler altid en rundvisning, så man kan opleve det fulde potentiale af lokale og faciliteter.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

tab-heading-img

UDSTYR

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Renæssancestuen v. Oluf Bagers Gård

Odense, Nørregade 29

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Renæssancestuen v. Oluf Bagers Gård som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Renæssancestuen v. Oluf Bagers Gård