Restaurant Jordnær

Gentofte

2-40 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Jordnær

Restaurant Jordnær overraskede hele verdens gastronomer, når de i 2018, kort tid efter åbning, blev tildelt sin første Michelin stjerne.

Kokken Eric Vildgaard, har sammen med sin kone, skabt denne internationalt anerkendte perle nord for København, som i 2020 også blev tildelt sin anden stjerne.

Kærlighed er ordet, som beskriver Jordnærs mad bedst. Med inspiration fra verdens forskellige kulturer, skaber Eric mad med sit helt eget præg. Bæredygtighed og økologi, respekt for miljø, såvel som dyr, nordisk og internationalt – mange ord kan beskrive Jordnærs retter, men en ting er sikkert – både retterne og Eric er nede på jorden, trods den internationale anerkendelse.

Jordnær har åbent alle ugens dage. Der er mulighed for at booke restauranten til lukkede middage til minimum 25 gæster. Restauranten har også to mindre saloner, med plads til 4 – 8 gæster.

Skal du booke en forretningsmiddag, og vil imponere på dine kunder? Skal pige logen forkæles lidt ekstra, eller ønsker du en intim fødselsdagsmiddag, med de nærmeste? Mulighederne hos Jordnær er mange, og restauranten kan bruges ved mange forskellige begivenheder.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp, og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os på Rentspace, hvis du har spørgsmål til Jordnær, eller ønsker at booke restauranten.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY