Restaurant DADA v. Hotel Skt Petri

København

20-40 pers.

Send forespørgsel

I et gammelt berømt varehus midt i København er Hotel Skt. Petri i dag beliggende. Hotellet udstråler både historie og eksklusivitet. Man mærker med det samme stemningen og følelsen af den skandinaviske hygge og ro, når man træder ind ad dørene her. 

Du finder også Restaurant DADA ved Hotel Skt Petri, og også her vil du opleve den gennemførte eksklusivitet i enhver detalje. Restaurant DADA er en velkendt hotelrestaurant, hvor lokale også kommer ind, og nyder en gastronomisk oplevelse. Enhver vil nyde den hjemlige og varme fornemmelse her. Derfor er det også et rigtig lækkert sted at booke, hvis man har et arrangement, der skal afholdes. Uanset om man er privatperson, der skal holde fødselsdag eller man skal afholde firmaarrangement, er Restaurant DADA et fantastisk sted at gøre det. 

På denne Restaurant vil I opleve en kulinarisk oplevelse, som er skabt af køkkenchef Thomas Larsen. Der serveres et bredt udvalg af lækkert mad her. 

Hotel Skt Petri byder på rigtig mange muligheder for leje af forskellige lokaler, derfor er det også oplagt, hvis man har holdt møde eller noget andet på hotellet, at booke bord til sit selskab på Restaurant DADA om aftenen. Du får det fulde overblik over dine muligheder på Hotel Skt Petri her.

Hos Hotel Skt Petri er det gode selskab altid i fokus, så hvis du gerne vil opleve det så tøv endelig ikke med at booke her hos Rentspace. Hvis du har brug for hjælp så kontakt os endelig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

40

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY