Restaurant DADA v. Hotel Skt Petri

København

10-100 pers.

Send forespørgsel

Restaurant DADA er beliggende i det 5 stjernet Hotel Skt Petri i midten af København i det gamle Latinerkvarter. Her får du en personlig fortolkning af det mellemøstlige køkken, der strækker sig gennem Middelhavsregionen i et væld af smage, farver, dufte og kulturer. Her når tusind og én nats eventyr nye højder og vi garanterer smæk på smagen. Sæt tænderne i saftigt flammegrillet kød, sprøde falafler lavet på edamame, farverig salater, grønne retter, grillet fladbrød og alverdens små mezze og dyppelser. Maden serveres i skåle og fade, så alle omkring bordet har mulighed for at smage alt det, som det mellemøstlige køkken har at byde på.I weekenderne og i takt med, at mørket sænker sig over Krystalgade, skruer vi lidt ekstra op for musikken og sætter beatet til turen videre i det københavnske natteliv. I et større selskab hvor i skal

Skt. Petri er et forhenværende berømt varehus placeret midt i Københavns pulserende byliv. Varehuset er i dag ombygget til en af Hovedstadens mest velkendte hoteller, der udstråler historie og eksklusivitet. Lokalerne er omfavnet af varme farvertoner, ikoniske designermøbler og en behagelig stemning, der emmer af den skandinaviske hygge og ro.

På det 5 stjernede hotel findes Petri Lounge, som er en unik oplevelse. Her får du eksklusive omgivelser, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Hotellet brænder efter at ændre folks opfattelse af hotelrestauranter, så lokale københavnere også kommer forbi til en uforglemmelig oplevelse. Man stræber efter en hjemlig og varm fornemmelse, når man træder indenfor i de flotte lokaler.

Skt. Petri restaurant maksimerer den kulinariske oplevelse med gastronomi skabt af køkkenchef Thomas Larsen. Her serveres der et bredt udvalg af fingermad, sandwich og andet lækkert, som giver en større smagsoplevelse og tilfredsstiller den gode sult. Det ikke kun den exceptionelle kulinariske oplevelse, der er essentielt – det er det gode selskab, der betyder noget, når du vælger Petri Lounge. Igennem hele hotellet er der fokus på “Less is more”.

Nyd den livlige og hyggelige stemning, mens du sidder i restaurantens intime og inspirerende lounge. Her er der mulighed for at afholde små og store arrangementer både for virksomheder og privatpersoner. Denne sektion kan bruges til anledninger såsom møder, fødselsdage m.m. og giver rig adgang til Københavns byliv og aktiviteter.

Rentspace tilbyder også udlejning af de andre spændende lokaler i hotellet. Gå på opdagelse og oplev et væld af muligheder. Afhold middage i Boksen med højt til loftet og store glasvinduer eller hold reception på den hyggelige Terrasse. Skab spændende launch fester i restauranten eller afhold større forretningsmøder i det minimalistiske Center Stage. Alt sammen placeret i det ikoniske hotel på Krystalgade, hvor det urbane liv og historiske arkitektur samles i en enhed. Du får det fulde overblik over dine muligheder på Hotel Skt Petri her

Alle lokalerne har rig mulighed for at danne rammerne for en bred vifte af events. Petri Lounge inviterer indenfor til julefrokost, bryllup, firmafest, middagsselskab, reception og mange andre spændende arrangementer, hvor det gode selskab er i fokus.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Tagterrasse

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY